Anycool T838 Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Paylaşım için sağol

hamido4544

Üye
bende 1 aydor kullanıyom çok memlunum arkadaşın dediği gibi bornovoda servisi varmış ucuz olmasını isteyenler için çin malları da var.herkese tavsiyemdir

yasix

Üye
bendede t838 var gerçekten süper telefon herkezin istediği gibi herşeyi var webcam falan
bence telefon gibi telefon

greenman4384

Üye
arkadaşlar ben de bi anycool t838 aldım ve vip şifresini, bide telefon kilidini aktif hale getirmek için kullanılan şifreyi bilmiyorum.Değiştirme falan yapmadım daha.Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

bu - ler şif re anlamına geliyor.Niye öyle çıktı anlamadım

meraklıyım

Üye
;):yuru:kop::coold::pro::@:nono::box:islik:islik:sn::(:agla:mahcup::op::megafon::bilmem::):deal::sukur::sopa::aman2::vur:heyo::bigstar::P::bann::hmmm:nono::islik:yuru;);):):bigstar::sukur::huhu::megafon::bilmem::allalla::aman2::bann:

zahid12

zahid12

Üye
uzak durun illede tv li telefon diyorsanız superfone 9090i mükemmel anycool aratmaz falzası bille var bide 87grm

kandemir1966

Üye
ya bende t838i aldım ama bilgisayara bağlayınca sadece şarj oluyor, bellek olarak ve webcam olarak çalışmıyor.Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum...

önce cep telefonunu kapat eğer usb girişi sadece şarj yapıyorsa diğer usb girişlerini dene aynısı ben de oldu başka bir usb girişine takınca sorun çözüldü

ytgül

ytgül

Üye
aynı telefonu ben ayrıca kullanıyorum,1 seneyi geçti,hariha 8 gb. sd hc kartı destekliyor,fiyatına göre çok çok iyi,daha ne olsun.

Üst Alt