Anycool T819

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recep_89

Üye
    Konu Sahibi
Anycool T819

bu telefon hakkında bilgisi olan varmı acaba kullanan yani . almayı dusunuyorum . onerilerinizi bekliyorum

recep_89

Üye
    Konu Sahibi
bende oyle sanmıştım ama t819 yazıyor peki ordaki telefon hangi modeli ???

CanceR

Üye
t819 dediği t828 olmalı şuanda anycoolun duyduğum t808 t818 t828 t838 i var ve özelliklerini okuyunca bu özellikler tvden kayıt yani t828 de var ama bunda ek olark kadın sesni erkeğe erk seini kadına çevirme özelliğide var

hmmm varmış deemek peki kardeş bu telefona .jar .sis vs programları yükleyebiliyormsun ve wap a girip program indirebiliyormusn örn msn i indirip girebilirmisin msn e

recep_89

Üye
    Konu Sahibi
var arkadaşım ben aldım daha 4 gün evvel..t838 le birebir aynı aynı ..bak incele.hemde en yakışıklısı bu model...
başına bu ( http) koy ://site.mynet.com/anycooltr/T819.htm

telefonun kamera cekimi nasıl kardes yazdıgı gibi 3,2mp mi? ve sesi diger anycool lar gibi cok cıkıyor mu ?

arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır bu telefonla ilgileniyorum yani Anycoll'la.bilginize sunmak istediğim birkaç şey var bn bu telefonu kullanmadım.ama elime alıp incelemişliğim var.ama bu modelini hiç görmedim.

sitesinde bütün modeller var bu model yok.demekki neymiş?bu model çin malının çakması o verdiğim sitedeki modelleri adamlar tescilli olarak Türkiyede satmaya başlayacaklarmış.telefon .nes uzantılı oyunları açar.size tavsiyem t819 diye adlandırılan bu kaçagın kaçagı olan cihazı almamanız almışsanız hemen satmanız.

fbkerem

Üye
iyi bir cihaz ama garantisiz ve yarın öbür gün kapandığında ne yapıcaksın

fbkerem

Üye
haklısın aslında garantili telefonlarda ortada bozulduğunda götürüyorsun telefonu bidaha geri alamıyosun

aynen kapanmaya karşı butun millet garanti veriyorlar 2.el alsan bile bu konuda sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...