AnTuTu CPU Master Pro v2.5.2

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
AnTuTu CPU Master Pro v2.5.2

telefonunuzun şarjdayken, ekran kapalıyken, telefonla konuşurken,batarya ısındığında gibi profiller oluşturarak bu profillerde CPU nun ne kadarının çalışmasını istediğinizi ayarlayabileceğiniz bu sayedede şarjınızı artırabileceğiniz PRO bir uygulama... ROOT gerektirir..

Market linki ;

Apk Linki ;

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, brainiacati ve CanKartaL

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tesekkurler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Yaw benim cpu 1200 mhz ben bunu 1248 yapsam hemen reset atıyor her tuner programında öyle hiç esnek değil a10 işlemci bu kadar katımıydı yahu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Teşekkürler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yaw benim cpu 1200 mhz ben bunu 1248 yapsam hemen reset atıyor her tuner programında öyle hiç esnek değil a10 işlemci bu kadar katımıydı yahu

Voltajsız o kadar destekliyordur. Bir de live oc yapıyorsan diğer bileşenler (gpu, ram v.s.) de hata veriyor olabilir.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim ilginize teşekkürler :)

lyon_69

lyon_69

Üye
teşekkürler ayarlaması nasıl acaba ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Altında açıklama yaptım:-)

zevklizevk

Üye
bana sabit ayarlari atabilirmisiniz. Sabit ayarlar derken ben neyi nasil ayarliyacagimi bilmiyorum bana en verimli dayanikli sekildeki ayar sekilini soylermisiniz. Simdiden tskrler

MaxipmaN

Üye
bana sabit ayarlari atabilirmisiniz. Sabit ayarlar derken ben neyi nasil ayarliyacagimi bilmiyorum bana en verimli dayanikli sekildeki ayar sekilini soylermisiniz. Simdiden tskrler
uygulamada voltaj değerleri işin içine girmiş, eğer bu işlerden çok anlamam, gpuya dokunmam sadece cpu frekansını ayarlamak isterseniz bu uygulama işinizi görür

• Beğen
Tepkiler: zevklizevk
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler Eline sağlık

zevklizevk

Üye
Tskrler eline saglik

Takipçi Satın Al

Üst Alt