Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

Adam 27000 yapmis

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Arkadaşlar Bu oc garantiyi bozarmı ve nasıl yapılr bir sorun çıkarmı LG Nexus 4 en çok kaça çıkar.Bu arada benim ocsuz 17656

- - - Eklendi - - -

Adam 27000 yapmis

Nexus 4 nasıl 24000 olmuş

PriZm

PriZm

Üye
antutu da her ne kadar hile koruması olsada halen hile yapmak mümkün bunu unutmayalım.

Ama o skor gerçekte olabilir.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
OC nasıl oluyor ve en fazla kaç ghz ye çıkıyor.Nexus 4

erhank98

erhank98

Üye
Oc nedir bir bilgi verirmisiniz

Türe

Türe

Üye

İşlemci ne kadar dayanırsa. Programlarla yapılabiliyor.

- - - Eklendi - - -

Oc nedir bir bilgi verirmisiniz

Oc , Overclock demektir. Kısaca "hız aşırtma" anlamına gelir. İşlemcinin dayandığı sürede verimli bir oc yaparsanız mevcut işlemcinizden -cihazınızdan- daha yüksek performans alırsınız. Tabii bu batarya sorunlarını da beraberinde getirir genellikle daha hızlı tüketim olacağı için.

furkey

Üye

sadece bir benchmarkta gövde gösterisi yapmak için oc yapmanı önermiyorum. Zira telefonunda kalıcı sorunlara neden olabilirsin...

Türe

Türe

Üye

Basbaya programın içi açılıp skorlarla modifiye ediliyor. iki kat daha fazla 3d puanı vermeye ayarlama gibi.

Kim yapar ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

sadece bir benchmarkta gövde gösterisi yapmak için oc yapmanı önermiyorum. Zira telefonunda kalıcı sorunlara neden olabilirsin...

Kesinlikle. Stabil olan oc yapmak için aşama aşama denemeniz ya da denenleri uygulamanız lazım.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardrş zaten yapmıcam root gerekiyor benim telefonda root olmayacağına göre.Zaten artırmaya hevesli değilim telefon çok hızlı Batarya ömrü 1gün gidiyor bide hızı attırdımmı hiç gitmez

furkey

Üye
kardrş zaten yapmıcam root gerekiyor benim telefonda root olmayacağına göre.Zaten artırmaya hevesli değilim telefon çok hızlı Batarya ömrü 1gün gidiyor bide hızı attırdımmı hiç gitmez

Aslında gerekli ayarlamalarla hem daha hızlı hem de daha iyi batarya ömrü elde edebilirsin ama acemiysen bulaşma :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Samsung Galaxy Ace 2 Sızıntı 4.1.2 Stock Rom

Benchmark'da Koyucam Hadi Bakalım :D

- - - Eklendi - - -

Benchmark yapıyorum fakat skor fln göstermiyor :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Samsung Galaxy W CM9+YoonKernel 3.0

24.75MHZ~1401.6 Mhz

İşlemci Yöneticisi : conservative

Gpu Control:
I/O Scheduler : deadline

Değerleri ile alınan sonuç ;

---------------------------------------------------------------------------------------

24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : performance

Gpu Control:
I/O Scheduler : cfg

Değerleri ile alınan sonuç ;

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Aslında gerekli ayarlamalarla hem daha hızlı hem de daha iyi batarya ömrü elde edebilirsin ama acemiysen bulaşma :)
Acemi olmasam bile yinede root gerektiriyor.Benim telefon rootlanmıyacağına göre..

frk uzn

frk uzn

Üye
Turkcell t20 de 3160 rekor bende :)

ozgur_473

Üye

polypad 7200hd 1.3 ghz ocsiz orjinal 4.1 romu

- - - Eklendi - - -

Pluto diye bi android cihazmi var la bide 33000 kusur almis :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt