Türe
Üye
resim olmadan inanmak biraz zor..
+
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resme ne gerek var olum ? Benchmark'a gir en yüksek skor listesine bak

resim olmadan inanmak biraz zor..
+
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adam 27000 yapmis
antutu da her ne kadar hile koruması olsada halen hile yapmak mümkün bunu unutmayalım.
Ama o skor gerçekte olabilir.
Arkadaşlar Bu oc garantiyi bozarmı ve nasıl yapılr bir sorun çıkarmı LG Nexus 4 en çok kaça çıkar.Bu arada benim ocsuz 17656
- - - Eklendi - - -
Nexus 4 nasıl 24000 olmuş
OC nasıl oluyor ve en fazla kaç ghz ye çıkıyor.Nexus 4
Oc nedir bir bilgi verirmisiniz
Basbaya programın içi açılıp skorlarla modifiye ediliyor. iki kat daha fazla 3d puanı vermeye ayarlama gibi.
nasıl hile ?
OC nasıl oluyor ve en fazla kaç ghz ye çıkıyor.Nexus 4
Basbaya programın içi açılıp skorlarla modifiye ediliyor. iki kat daha fazla 3d puanı vermeye ayarlama gibi.

sadece bir benchmarkta gövde gösterisi yapmak için oc yapmanı önermiyorum. Zira telefonunda kalıcı sorunlara neden olabilirsin...
kardrş zaten yapmıcam root gerekiyor benim telefonda root olmayacağına göre.Zaten artırmaya hevesli değilim telefon çok hızlı Batarya ömrü 1gün gidiyor bide hızı attırdımmı hiç gitmez

Acemi olmasam bile yinede root gerektiriyor.Benim telefon rootlanmıyacağına göre..Aslında gerekli ayarlamalarla hem daha hızlı hem de daha iyi batarya ömrü elde edebilirsin ama acemiysen bulaşma![]()
Turkcell t20 de 3160 rekor bende![]()
huawei stabil 2.3.6 stock rom yanı + bravıe engıne drıver +oc kernel 729 mhz stabılhangi rom hocam