Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
sözde benim tabletim(piranha business tab 7) neo v den üstün ama antutu 2760 verdi ,şimdi tabletimi kırsam kaderemi küssem bilemedim :-)

aleranol

aleranol

Üye
Valla en son 19000 cekiyordum oc ile ama sanirim not2 ile 20000 yapmak cik zor. 1850mhzde calissa 20000 alicam icu ucuna hep :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sözde benim tabletim(piranha business tab 7) neo v den üstün ama antutu 2760 verdi ,şimdi tabletimi kırsam kaderemi küssem bilemedim :-)

Skor detaylarını gösteren ekran görüntüsü koyabilirsen belki gözden kaçan birşey vardır. Gerçi 2760 da fazlasıyla düşük :hmmm

alenkolik

alenkolik

Üye
Valla en son 19000 cekiyordum oc ile ama sanirim not2 ile 20000 yapmak cik zor. 1850mhzde calissa 20000 alicam icu ucuna hep :)

Telefonu yeni aldigim icin icim gitmiyor yoksa cok iyi seyler yapacam :ehe zor diye bisey yoktur heleki note2 de :P

caglar b

caglar b

Üye

Skor detaylarını gösteren ekran görüntüsü koyabilirsen belki gözden kaçan birşey vardır. Gerçi 2760 da fazlasıyla düşük :hmmm

tablette ekran görüntüsünü nasıl alacagımı bilmiyorum ama tek başına gpu 1300 alıyor işlemci 1.2 ghz tek çekirdek ama puanı çok düşük bu arada daha tablete müdahale etmedim belki onunda etkisi vardır

polo128

Üye
Beyler sizin telde mi sorun var :D Adam s3 le 12 bin yapmış . Ben android 2.3.6 lı s2im le 11500 um üzerinde yaptım.
Herşey stock hem de. telefondan girmesem ssyi de koycam ama koyamiyorum. pc de olunca eklerim ssyi

alenkolik

alenkolik

Üye
Beyler sizin telde mi sorun var :D Adam s3 le 12 bin yapmış . Ben android 2.3.6 lı s2im le 11500 um üzerinde yaptım.
Herşey stock hem de. telefondan girmesem ssyi de koycam ama koyamiyorum. pc de olunca eklerim ssyi

Sorun derken ne yapalim 25 30 bin mi yapalım herşey normal :)

boran9999

boran9999

Üye
antutu V.3.0.3 le hız aşırtma vs vs yokken Galaxy S3'le alınan skor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Antutu versiyon değişimi öncesi s3 12000 civarı alıyordu, şuan 17000-18000 civarı alıyor. Versiyonlara dikkat ediniz.

Subzero01

Üye

Arkadaşlar I9100G sizce nasıl ??

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Subzero01

Üye
Arkadaşlar yeni üye olduğum için ımageshackten resim koyamadım ama I9100G için 7543 puan nasıl ??

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yeni üye olduğum için ımageshackten resim koyamadım ama I9100G için 7543 puan nasıl ??

Antutu Benchmark ın 3.0.3 versiyonu ile 7543 puan almışsanız düşük bir puan.
Skor detaylarını gösteren ekran görüntünüzün linkini bana özel mesaj ile gönderirseniz mesajınızı düzenleyebilirim. Böylece daha net yardımcı olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Subzero01

Subzero01

Üye

Antutu Benchmark ın 3.0.3 versiyonu ile 7543 puan almışsanız düşük bir puan.
Skor detaylarını gösteren ekran görüntünüzün linkini bana özel mesaj ile gönderirseniz mesajınızı düzenleyebilirim. Böylece daha net yardımcı olabiliriz.

Çok teşekkür ederim resim ımageshack te hazır ancak size nasıl özel mesaj olarak göndereceğim konusunda bilgim yok bilgilendirebilir misiniz ?

Not: Nasıl özel mesaj göndereceğimi öğrendim ve gönderdim :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

skor detaylarını açar misin?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Subzero01
Takipçi Satın Al

Üst Alt