XperiaNeoV
Üye
Bu herhalde Neo V için bir rekor olmalı forumdaVarmı Neo V ile beni geçecek
![]()
Bu herhalde Neo V için bir rekor olmalı forumdaVarmı Neo V ile beni geçecek
![]()
Sadece telefonu kapatıp açıp test yaptım..aleranol arkasimizin Notesini Gecebilecek Baba Yigit Araniyorr![]()
sözde benim tabletim(piranha business tab 7) neo v den üstün ama antutu 2760 verdi ,şimdi tabletimi kırsam kaderemi küssem bilemedim :-)

Valla en son 19000 cekiyordum oc ile ama sanirim not2 ile 20000 yapmak cik zor. 1850mhzde calissa 20000 alicam icu ucuna hep![]()
zor diye bisey yoktur heleki note2 de :P
Skor detaylarını gösteren ekran görüntüsü koyabilirsen belki gözden kaçan birşey vardır. Gerçi 2760 da fazlasıyla düşük![]()
Beyler sizin telde mi sorun varAdam s3 le 12 bin yapmış . Ben android 2.3.6 lı s2im le 11500 um üzerinde yaptım.
Herşey stock hem de. telefondan girmesem ssyi de koycam ama koyamiyorum. pc de olunca eklerim ssyi

Beyler sizin telde mi sorun varAdam s3 le 12 bin yapmış . Ben android 2.3.6 lı s2im le 11500 um üzerinde yaptım.
Herşey stock hem de. telefondan girmesem ssyi de koycam ama koyamiyorum. pc de olunca eklerim ssyi
Telefonu yeni aldigim icin icim gitmiyor yoksa cok iyi seyler yapacamzor diye bisey yoktur heleki note2 de :P
Arkadaşlar yeni üye olduğum için ımageshackten resim koyamadım ama I9100G için 7543 puan nasıl ??
Antutu Benchmark ın 3.0.3 versiyonu ile 7543 puan almışsanız düşük bir puan.
Skor detaylarını gösteren ekran görüntünüzün linkini bana özel mesaj ile gönderirseniz mesajınızı düzenleyebilirim. Böylece daha net yardımcı olabiliriz.

Arkadaşlar I9100G sizce nasıl ??