Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

ugur1000

ugur1000

Üye
gorursunuz galaxy mini 2 alınca oyun oynanmaz dediğiniz telefonun benchmarkını koyucam :D

arassa

Üye
19064 var da resim olarak yuklemeye calisiyorum mesaj sayim yetersiz olunca yuklenmiyor.
Galaxy s3 cpu oc 1.8ghz. Gpu ellemedim.

aleranol

aleranol

Üye
Ben de 1.8 yapinca 19000 alıyor küsüratı bilmiyorum aklımda yok.

arassa

Üye
ugur1000

ugur1000

Üye
ben laptopumda android x86 ile benchmark yaptım 25000 çıktı :D

aleranol

aleranol

Üye
Note 2 mi hocam yoksa s3 le mi. Bide bu antutu forumlardaki 22binlikler nasi bisey yapmislar ucurmuslar resmen

Not2de. Ayrica o adamlar geliştirici pek umurlsrinda değil. oc yapiyorlar ve aosp ike tertemiz bench yapip puan kasiyorlar. Birde fotoshop cular var tabi :)

furkey

Üye

Not2de. Ayrica o adamlar geliştirici pek umurlsrinda değil. oc yapiyorlar ve aosp ike tertemiz bench yapip puan kasiyorlar. Birde fotoshop cular var tabi :)

photoshopcuların skorları nasıl en yüksek yapanlarda gözükücek ki :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Fazla zormayın makineyi onunda canı var.Ayrıca 1.8 yapınca pili emiyor resmen.Not2 bataryası kullanıyorum For paranoidanroid :)

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
U8655De Rekor Siralamasinda 1.yim :)

ekorotti

ekorotti

Üye
SII 1.4

alenkolik

alenkolik

Üye
Hedef 22500 oc lu veya oc suz :ehe

Photoshop degil ha :ehe safkan

boran9999

boran9999

Üye
''
[h=3]Aşağıda belirtilmiş hatalardan biri oluştu[/h]
  • Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.
    Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz.

Sitemizde belli bir aktiflik sağladıktan sonra, link yazım izniniz açılacaktır. Bu sistemin amacı, reklam amaçlı siteye üye olanların önüne geçmektir.
    Anlayısınız için tesekur ederiz. ''

Resim koyacaktım ama olmadı (;

Galaxy s3 Orjinal rom hız aşırtma vs olmadan Jb 4.1.1 ile aldığım skor 16.021 Submit Scores sıralamam 57.922 :))

PremiumWork

PremiumWork

Üye
S3'ü biraz aşırtınca Not2 bile toz yutturur :) Gizli güç var S3'de adam aşırtmasız 17 bin küsür yaptıysa :)

arassa

Üye
S3'ü biraz aşırtınca Not2 bile toz yutturur :) Gizli güç var S3'de adam aşırtmasız 17 bin küsür yaptıysa :)

Aynen katiliyorum, s3 un icinde bi canavar var, note2 ile ayni ghzde 1.6 da bile kafa kafaya gelir 2 kat ram farkina ragmen :)

boran9999

boran9999

Üye
Mesaj sayımı yükselttim (;

[/URL] Uploaded with [/IMG]

aleranol

aleranol

Üye
S3un daha az ozel uygulaması var. Örneğin not2de spen vs. Ozel uygulamalr hep hir ram yeme peşinde buda işlemciye yuk bindirir. Ayrica herşey ram değil benchmarklarda ramin miktari değil hizi önemlidir.

avcitalip

avcitalip

Üye
S3un daha az ozel uygulaması var. Örneğin not2de spen vs. Ozel uygulamalr hep hir ram yeme peşinde buda işlemciye yuk bindirir. Ayrica herşey ram değil benchmarklarda ramin miktari değil hizi önemlidir.

kesinlikle ama her türlü note 2 daha güçlü :evet:

- - - Eklendi - - -

aleranol

aleranol

Üye
Hedef 22500 oc lu veya oc suz :ehe

Photoshop degil ha :ehe safkan

22500 yapamazsın. Illa super stabil hafif ve gubcel bir rom ve ina en uyumlu kerneli kullanman gerekli. Ben şimdi bunu yapicam bakalım kac alacağım :) bu arada su skorlari yuklemek icin illa uyelik mi gerek?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -
.

Arkadaşımın biri s3 almis bugün hemen rom atmaya çalışıyor benim telefonu gördükçe :ehe ve menude guc tasarrufunda değilken bile kucuk fps düşüşleri var s3 de cok ilginç. Not2 de hic bir fps düşüşü olmadı hala.

PriZm

PriZm

Üye
İpucu vereyim.GPU dan çok daha yüksek skor almak istiyorsanız fps kilidi açık yani vsnyc kapalı kerneller kullanın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt