Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

ohaa devil yok mu sende?
gpu hızını 310 lara çıkartacaksan madem işlemciyi neden bu kadar kıstın? işlemciyi 1,3 yapsan %120 live yapsan daha iyi skor alırsın sanırım.
Benim tel biraz coştu, rom atana kadar pek sağlıklı test yapamam herhalde.
hepsini aynı anda yapabilsem :s live oc'yi terazi gibi düşün.bus/gpu/cpu frekansları birbirini tutması lazım :s

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Ben Huaweiye Devil Kernel Kursam Ne Olur ? :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

hepsini aynı anda yapabilsem :s live oc'yi terazi gibi düşün.bus/gpu/cpu frekansları birbirini tutması lazım :s

tamam anlıyorum da senin terazi dengesiz olmuş. cpu normalde 1,3 - 1,4 de hiç sorun yaratmazken gpu 280 üzerinde hata verebilir. sende gpu 310 olmuş eğer devil var ise :S işlemciyi 1,2 yapsan da sorun çıkacağını sanmam şu testteki halde. malum orda en kritik eleman gpu olmuş.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Model Kisitlamasi Falan Yok Degilmi :D Pert Olmaz Yani :D

PriZm

PriZm

Üye

tamam anlıyorum da senin terazi dengesiz olmuş. cpu normalde 1,3 - 1,4 de hiç sorun yaratmazken gpu 280 üzerinde hata verebilir. sende gpu 310 olmuş eğer devil var ise :S işlemciyi 1,2 yapsan da sorun çıkacağını sanmam şu testteki halde. malum orda en kritik eleman gpu olmuş.
hayır semaphore 2.6.0 kullandım testi yaparken :) şimdi cm7 ye geri döndüm asıl skoru şimdi görün :D

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Bana 2.3.6 İcin Kernel Onerin :S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

hayır semaphore 2.6.0 kullandım testi yaparken :) şimdi cm7 ye geri döndüm asıl skoru şimdi görün :D

Yukarıda "devil yok mu sende" diye sordum. İmzada da devil var yazmışsın :zzz:
semaphoneda %124 yaparsın tabi de halen cpu nun düşük kaldığını düşünüyorum...

PriZm

PriZm

Üye

Yukarıda "devil yok mu sende" diye sordum. İmzada da devil var yazmışsın :zzz:
semaphoneda %124 yaparsın tabi de halen cpu nun düşük kaldığını düşünüyorum...
Semaphore normal oc desteklemiyor zaten :zzz: sadece live oc :zzz:

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi

Telefona fare zehiri yedirmiş olursun :D

Hacı Sen Öle Diyince Bende Ucurursun Anlamında Anladım Yükleyeyim Dedim Telefon Brick Oldu Valla 30 Dakikadır Telefona Kalp Masajı Yapıyorum O Derece Evde Net de yok Nasıl Yapsam Nasıl Halletsem Derken Zar zor düzelttim :D Bidaha Mecaz Anlam Kullanmayalım Lütfen Lütfen :D :D
:ah

PriZm

PriZm

Üye

Hacı Sen Öle Diyince Bende Ucurursun Anlamında Anladım Yükleyeyim Dedim Telefon Brick Oldu Valla 30 Dakikadır Telefona Kalp Masajı Yapıyorum O Derece Evde Net de yok Nasıl Yapsam Nasıl Halletsem Derken Zar zor düzelttim :D Bidaha Mecaz Anlam Kullanmayalım Lütfen Lütfen :D :D
gerçekten yükledinmi ? :D
Birde sgs için glitch kernel mi ne var galiba o nasıl? :hmmm Yanlış biliyor da olabilirim

En iyi overclock kapasitesine sahip kernel :) sadece Gingerbread için var.Geliştiricisi Gb sonrasında S3 almıştı ve geliştirmeyi bırakmıştı.

Peocawe

Peocawe

Üye

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Evet Yukledim bi dosya indirdim yuklemrz olaydim :D Huawei Ascend Yazisinda Kaldi CWMyede Girmiyodu Eyvah dedim simdi .ıctık FastBoot Durumuna Getrdm Baktim Bi Hayat Belirtisi var Stock Kerneli Atarken Tel Acildi Kapandi Sonra Acildi Garibim :D

PriZm

PriZm

Üye
Evet Yukledim bi dosya indirdim yuklemrz olaydim :D Huawei Ascend Yazisinda Kaldi CWMyede Girmiyodu Eyvah dedim simdi .ıctık FastBoot Durumuna Getrdm Baktim Bi Hayat Belirtisi var Stock Kerneli Atarken Tel Acildi Kapandi Sonra Acildi Garibim :D
:zuhaha: valla ucuz kurtulmuşsun fastboot bile çökebilirdi :D

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Oh be KVK Da Almazdi Beni Kapidan İceri :D Bana Uygun Kernel öner Bari :D

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Direnish msn varmı yükledinmi senle u8655 için bi proje yapalım şu No|Name ve Casef gibi onlar Germen biz Türk

knight97

knight97

Üye
Sizce nasil wonder icin? ( cm9 beta4)

Takipçi Satın Al

Üst Alt