The SLayeR
Üye
vala araya bayram griyor zaten ama 4-5 is gununu bulur en fazla tahminim bu yondekac gunde gelir peki tel 6 sinda memlekete gidecem
vala araya bayram griyor zaten ama 4-5 is gununu bulur en fazla tahminim bu yondekac gunde gelir peki tel 6 sinda memlekete gidecem
o zaman media markta vereyim yarnvala araya bayram griyor zaten ama 4-5 is gununu bulur en fazla tahminim bu yonde
bnce ver aciliyeti oldgunuda bildr verrkeno zaman media markta vereyim yarn
nie daha mi erken gelio o zamanbnce ver aciliyeti oldgunuda bildr verrken
vala bnce azda olsa farki olur bn onceden verrken teli garantye gerci samsngtu o ama hemn 1-2 gune aliridm bikeresinde hcbise demedim 4 gunde anca halloldu sen genede solenie daha mi erken gelio o zaman
tamam degisim yada iade edicem ya nesux 5 alcam sokam g2 sinevala bnce azda olsa farki olur bn onceden verrken teli garantye gerci samsngtu o ama hemn 1-2 gune aliridm bikeresinde hcbise demedim 4 gunde anca halloldu sen genede sole
gerci bi ay olmadysa benim.bildgim iade edebiliyodun sanki ole hatrliyorum nyse pekte emin degilim ama hallolur sorununtamam degisim yada iade edicem ya nesux 5 alcam sokam g2 sine
20 gun oldu tam bugunle berabergerci bi ay olmadysa benim.bildgim iade edebiliyodun sanki ole hatrliyorum nyse pekte emin degilim ama hallolur sorunun
fatursayla beraber bi git bakalim ben ole.hatrliyorum ama sen bi sor20 gun oldu tam bugunle beraber
cihazi servise gonderiolarms sorunliysa iade yada degisimfatursayla beraber bi git bakalim ben ole.hatrliyorum ama sen bi sor
Basla basla seni aramizda gormekten gurur duyariz tekrardanyok la biraz gecsin baslicam calismalara urasmayi ozledim yeminle ne guzel rom atmak.begenmeyince geri dnmek wipe faln dalvik hey gdi hey

coming soonBasla basla seni aramizda gormekten gurur duyariz tekrardan![]()

bence olurbide yarn bayram media markt acik olurmu acaba
Yine puan düştü : /
geçin bakalım45 bin miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy S5geçin bakalım

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy S5geçin bakalım
Antutu iyice uctu artik. Gercekten.