• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Antonella Rocco -Ready Or Not CrimeN Candys RadioEdit(Süper Parça Kaçırma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Antonella Rocco -Ready Or Not CrimeN Candys RadioEdit(Süper Parça Kaçırma)

• Beğen
Tepkiler: ceceyo ve acemi_caylak

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Slow Bir Parça Gayet Güzel İyi Dinlemeler

by_run

by_run

Üye
payşlaşıma tşklr

AARTHURR

AARTHURR

Üye
Arkadaşım böyle parçaları koyuyorsunuz güzel diye yorum yap diyosunuz bu parçalara yorum bile yapılmaz kaliteli müzikler koyunda indirelim nasıl müzikçisiniz siz ben arşivime bile almam senin koyduğun parçaları şöyle extended spescial hardstyle hızlı parçalar koyun yoksa böyle parçalar bırakın bu dandik müzikleri

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım böyle parçaları koyuyorsunuz güzel diye yorum yap diyosunuz bu parçalara yorum bile yapılmaz kaliteli müzikler koyunda indirelim nasıl müzikçisiniz siz ben arşivime bile almam senin koyduğun parçaları şöyle extended spescial hardstyle hızlı parçalar koyun yoksa böyle parçalar bırakın bu dandik müzikleri

ozaman sen koy arşivindeki hardstyle parcalarını. indiren indiriyor sen arşive almasanda olur zorla aldırmıyoruzya:D

AARTHURR

AARTHURR

Üye
koydum dostum indir dinle kulaklarının pası silinsin yanlış anlama beni ben sadece eleştiri yapıyorum güzel parçaya kötü demiyorum dememde kötü olduğu için eleştirdim kızmana gerek yok dostum

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
koydum dostum indir dinle kulaklarının pası silinsin yanlış anlama beni ben sadece eleştiri yapıyorum güzel parçaya kötü demiyorum dememde kötü olduğu için eleştirdim kızmana gerek yok dostum

senin tarzın hard techno parçalar burdaki herkezin zevki farklı olabılır trance dinleyen olur electro dinleyen olur o yüzden size şarkılar kotu gelebilir.senın parcalar banada güzel gelmeyebilirbılmem anlatabıldımmı;)

AARTHURR

AARTHURR

Üye
ben hertürlü müzik dinlerim yeterki güzel olsun gerisi fark yapmaz koyduğum müziğin biri hard falan değil tam bir tribal kalite parçalar emeğinize saygı duyuyorum ama kaliteli iş yapın

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
Kardeşim sen yeni üyesin laflarına dikkat et janberg abimede laf etme o beni sitesinde mod. yaptı bilionmu sen :D şaka makada seninde konularını bekleriz yani hep biz hep biz herşeyi devletten beklemek olmaz birazda siz yapın :D ;)

AARTHURR

AARTHURR

Üye
dostum açtım bende konu indirebilirsin ordan biraz saygılı konuş ben sadece eleştiri yapıyorum güzel müzik koy indiriyim devletten bişey görüyüm ki bende bişey vereyim

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
Kardeşim benım muzık koymama gerek yok zaten benım imzamın altında bir link var gözünü açarsan görürsün yani ben sana saygısızlık yapmadım e eleştirnede bişey demiyorum bende eleştiri yapıyorum bişey demedımki tmm ozaman al sana bir link bak buraya koyuyorum konu açmadım indir gör

dJ_tuRhAn sAhİn Vs. Gülben Ergen - Kördüğüm RmX

Şimdi bunu konu yapacam... ama sen burdan indir hadi eyvallah Müzik gör braz
Al buda Extra

;)

AARTHURR

AARTHURR

Üye
dostum parçayı kendi haline bıraksaydın iyiydi bozmussun ama 15 dakkalık müzik hep aynı tonda toplasan 4 dakka dinleninir o parça 15 dakka aynı tonda müzik dinlenirirmi müzik dediğin boyuttan boyuta geçecek senide çıkaracak bulutlara sash bi parçasını koymuşdum ben konuyu kaldırmışlar herhalde ben göremedim dinle müzik nasıl olur gör oky

redragonn

redragonn

Üye
teşekkürler

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
Kardeşim ben bilerek öyle yaptım müziği zaten baştan sona dinlersen müziğin aynı olmadığını görürsün ama anlaşılan hemen kapatmızsın dinle sonra yorumunu yaparsın abicim ;)

AARTHURR

AARTHURR

Üye
Tamamını dinledim ben zaten müziğim onlar ufak mı ufak efektler

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
Arkadaşım senden rica ediyorum sen bir konu aç da müzik görelim lütfen ama rapid verme

LÜTFEN

AARTHURR

AARTHURR

Üye
Ricanı kabul ettim açtım bi konu indir dinle dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt