Anti-virüs Yazılımları Test Edildi.İşte Sonuçlar.

Sponsorlu Bağlantılar

americanboy

americanboy

Üye
kaspersky tek gerisi yalan

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Antivirüs Kullanmıyorum Ama Arada AVG İnternet Security 9.0 ve Avira Antivirüs İle Tarama Yaptırıp Kaldırıyorum Ve Bu 2 sinden Çok Memnunum AVG Biraz Kasıyor Ama İşimi Çok Çok Görüyor..

kutluay5

kutluay5

Üye
kaspersky ve microsoft kral :D

Aesir

Aesir

Üye
Bir zamanlar şemsiyem ile mutlu idim ancak Avira'dan Eset'e geçtim. Ta ki virüslerle mücadele etmeye başlayana kadar. Şimdi ise Kaspersky Internet Security 2011 kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yok gayet stabil çalışıyor. Gerçi karışmadığı şey yok ama onları da seçeneklerden düzenleyebiliyorsunuz :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
ben nod 32 kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim kullanmanızı

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Valla Benim Önerim PC'si Kasanlar İçindi :) RAM'im Yüksek Olsa Bende İnternet Security'lere Geçeceğim Ama RAM Yetmiyor :)

aliens

aliens

Üye
Eğer sisteminiz iyi ise Kaspersky, diğerleri için Avira en güvenilir çözüm.
Eset birçok konuda özellikle v3 serisinden sonra internete bağlanamama, kasma ve birçok dosyada yanlış alarm vermesi konularında çok puan kaybetti. Eset v2.7 sürümüne kadar iyiydi.

Panda iyi, içerdiği birden çok scan engine sayesinde başarılı ama sistemi bir o kadar da kasıyor.

Ücretsiz olarak Avira AntiVir Personal iyi bir seçim. online Mail, Web taraması, firewall yok ve database güncellemeleri 4 saatte bir yapılıyor.

ßUr@k

ßUr@k

Üye
saol kardş

DanqeRoun

DanqeRoun

Üye
Avast tan daha iyi bir sonuç beklerdim :(

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.