Anti-Virus Programınızı Test Edin...

Sponsorlu Bağlantılar

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Bizim Nod 3. ve 4. LinkLere izin verdi buyrun pc sizindir falan :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NOD' un hangi versiyonunu kullanıyorsun ? Ayrıca son güncellemelerini yaptın mı ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NOD32' nin son versiyonu V4 Serisi... ;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kis 7 var bende 4 ünede kötü niyetli http dedi uyarı yazısı geldi. demekki güvendeyim :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

chakır66

chakır66

Üye
avast izin vermedi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben nod32 4 kullanıyorum son güncellemeri tamam
bazen seri.al sorunu veriyor çin siteisnden hemen yeni seri.alı alıyorum saolsunlar:ehe:islik

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe Çinliler işi biliyor...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
seriyal'in bile sahtesini yapmış adamlar

bestik95

bestik95

Üye
avast! hepsinde uyarı werdi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrikler :oke:

asedme

asedme

Üye
Prorat v 2.1 gold edition var hepinizin anti virüsleri benim trojanlarimi yer merak etmeyin

asedme

asedme

Üye
ProRat 2.1 gold edition'u parayla aldım :D merak etme dll'leri güncel ıvy poision buda güncel dll lere sahip. sana bişey söyliycem her gördüğünü lamer sanma ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
asedeme... Lafı uzatma... Eveleyip geveleme... Dediğimi yap... Görelim... ;)

asedme

asedme

Üye
cok sacma suanda yedirmem imkansız sen benden su durumda server alcak kadar deyilsin ;);) ama sunu unutma hiçbir şey 100 de 100 güvenlik saglayamas anlatmak istedigim buydu sen bana server yedir diyosun :hmmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam asedeme sus artık... Dünkü çocuklar kalkıyor bize ders veriyor yaaa... Benden sana tavsiye ya lafının eri ol... Yada hiç konuşma... Hadi bu sana son mesajım... İyi forumlar... ;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ProRat 2.1 gold edition'u parayla aldım :D merak etme dll'leri güncel ıvy poision buda güncel dll lere sahip. sana bişey söyliycem her gördüğünü lamer sanma ...

paranı daha hayırlı şeyler için harcasana deluğanlı. her genç gibi telefonunu yükselt, daha iyi bi laptop al, ev sistemi al, kıyafet al, gümüş bileklik al, ayakkabı al, motosiklet al, sana daha alternatifi çoğaltabilirim.

Üst Alt