Anti-Virus Programınızı Test Edin...

Sponsorlu Bağlantılar

asedme

asedme

Üye
o kadar zengin olamadım calıstıgım parayla aldım zaten bir daha elime para geccegiini sanmıyorum :(:(

ernesto07

Üye
Nod Hiçbirine izin Vermedi.

haciorhan

haciorhan

Üye
nod32 affetmiyor.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrikler... ;)

mfinal

Üye
Nod32 Antivirüs olarak Smart olanını Kullanın. Yanı ham Virüs hem Trojenlere karşı etkili olanını...Uzun zamandır kullanıyorum, Sürekli güncel tuttuktan sonra bir sorun yaşamadım. Makinam çok rahat çalışıyor kasma yok çok memnunum tüm testlerden çok iyi geçiyor. Kullandığımdan beri Bir kez olsun virüs veya Trojen ile karşılaşmadım. Bence Eset çok başarılı. Avast pek de sağlam değil bence, sağlamlıkta Kaspersky ve Nod 32 Üzerine Tanımam!!

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Avast direk engelledi :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Tabii ki de izin vermedi.Avast 4.8 Home Edition :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrikler... ;)

Fix_Stuff

Üye
G-data tek gecerim süper bir program ve herkese öneririm.Zaten piyasada 4 tane program var. Avira, kasper, G-data, f-secure diğerleri yalan. Tabi bu benim düsüncem. Herkesin anti-virusü kendine iyidir. Aslında en temizi linux tur:). iyi günler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)

pro_

pro_

Üye
avast home 2009 panter yav :D:D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrik ederim... ;)

handi95

handi95

Üye
Merhaba Arkadaşlar 4 Linkdede uyarı verdi mende Eskiden Ücretli Avira Premium Security suite Anti Virüsü vardı onda FİREWALL WEBGUARD MAILGUARD özellikleri vardı format attıkdan sonra NOD32 2.7 acaba bu iyi mi?:allalla:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayır , Nod32 hiç iyi bir koruma sağlamıyor...Tabi herkesin görüşü farklıdır ama ben hiç tavsiye etmem...Eski antivirüsün çok daha iyi...Bence kaspersky kullan...Ama şimdi Ulaş bitdefender diyecek...:coold: Ortağımla hertürlü konuda hemfikiriz ama , antivirüs konusunda birtürlü uzlaşamadık...:) Adam tutturmuş bi Roman havası , vur patlasın çal oynasın...:ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ortak ne diyim ben sana yaaa :ehe Tamam senin dediğin olsun :ehe

Sistemin yavaş ise Nod32 kullan. Biraz güvenliğini riske atabilirsin ama bilinçli bir kullanıcı isen dandirikten yerlere girmiyorsan ozaman bir sıkıntın olmaz... Eğer güçlü bir sisteme sahip isen Kasper yada BitDefender kullan... Yanında ek olarak da USB Disk Security ve SPYBot tavsiye ederim... :)

guvenbey

Üye
eset 4.0 linklerine izin vermiyor.. böcek olmadığından eminmisin..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
sağol.anında alarm verdi.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :)

Simdilik

Simdilik

Üye