Anti Moquito 2 Sinek Kovma Programının 2. Versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

recepp

Üye
selam millet sinek kovucu sesle kovar yani insanlarım duyamayacagı lakin hayvanların duydugu sesleri yayarak kovarlar dunun gibi birçok programlar vardır yuksek frekans lı sesler dir mikrodalgalar da sesle yemekleri pişirir bilgilerinize selamlar

pro63xx

Üye
2 gün deniyelim bakalım

meyilmaz96

Üye
hocam bütün gece çalıştırsam ne kadar şarj yer
ayrıca
hiç bi işe yaramadığını garanti ederim.
program çalışırken sivrisinek hemde telefona kondu.
değil çok güzel çalışıyor

fyg50

Üye
Yav arkadaşlar bunu bende denedim hiçbi faydası yok hatta sinekler üstüme üstüme geliyolardı :)

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
işe yaramadığı doğru ses çıkarıp duruyor sinekler de vızır vızır uçuyor

kanunsuz_38

kanunsuz_38

Üye
ya kankalar böle savsataların alayı yalan saçmalardan seçmeler işte ben telime yüklemem bile bu programları yok artık ne sinek kovması alın bi sinek kovucu sprey kökten çözüm işte puhahahaha:D

hayalleyasa

Üye
bizim burda ARI war, Ari Kowan Yokmu Yaf:(:D:ehe

serseri583

serseri583

Üye
bir işe yaramıyor

cryturk14

cryturk14

Üye
:oke::oke::oke:
hiç tavsiye etmem içinde gizli trojen wardır. inenmayan arkadaslar nette ufak bi araştırma yapabilir. üstelik o kadar sinsi bir trojendirki antivirüslere bile yakalanmıyor. tabiki işlemini gercekleştiremiyor. aslında gizli olarak msj yollamaya calısıyor ama ilk versiyonundan son wersiyonuna kadar bunu basaramamıstır. o yüzden tele zarar verememektedir ama virüs virüstür. yani önermiyorum

sefaköykartalte

Üye
yabirak evi sinekler bastı :D

yunsago

Üye
harbiden bi işe yaramadı

emosoft

emosoft

Üye
Yarım saattir denedim ve şu sonuca vardım.Sıvri sinekler haric bütün sinekler gece olduğu için telefonun ışığına üşüştü.Bu arada sivri sinekler çevremde dolanıyorlar.Ben daha keskin bir yöntem buldum.En iyisi sinek ilacı.

yasin kırbaş

Üye
yav bu ses sinekleri değil beni bile kovuyor saka saka kardeşim müthiş olmus emeğine saygı hele bizim orda o kadar cok sinek vardıki sinek ilaçlarına bile gerek kalmadıtamam

--------------- Ekleme ---------------

bence bu program sinekleri kovmuyor basımıza topluor :hmmm

ilk yazdığım yazıda saka yapmıştım tabiki:aha:

yakogeno

Üye
eyv

asetinahmet

Üye
Teşekkür

omeru47

omeru47

Üye
BENCE SİNEK TELEFONUN ÇIKARDIĞI O SESTEN HoŞLANIYOR:D

Pitbul kovucu program varmı acaba başıboşta birsürü pitbul varda burdan yetkililere sesleniyorum duyun sesimi:D

konyarapp

Üye
Buna ne gerek war :D Raid alın kurtulun :D:D:D:D:D

cemşi

Üye
cok güzel

Üst Alt