Antalyaspor'da iki oyuncu imzaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Antalyaspor'da iki oyuncu imzaladı
Medical Park Antalyaspor, daha önce anlaşmaya vardığı Kamerunlu forvet Xavier De Souza Kodjo ve defans oyuncusu Koray Arslan ile resmi sözleşme imzaladı.
Kulüp İkinci Başkanı Ali Yılmaz'ın da hazır bulunduğu Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki törende, Kamerun'un Douala takımından kiralık olarak transfer edilen Kodjo, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Eskişehirspor'dan transfer edilen Koray Arslan ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Ali Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, geçen sezonun son 4 yılın en sıkıntılı sezonu olduğunu, futboldaki soruşturmaların ve şehrin yeni bir stada kavuşamamasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Geçen sezon devre arasına yaklaşırken ligdeki konumlarının iyi olmasının takımı rehavete sürüklediğini ifade eden Yılmaz, ''Devre arasında takıma çok fazla takviye yapmadan devam etmek istemiştik. Takımın vergi borçlarının büyük bölümü önceki yıllardan geliyor. Borçları vaktinde ödemek için gayret gösterdik. Ligin bitimine doğru geriye düşmek, mali ve ekonomik olarak kulübün düzlüğe çıkmasını da geciktirdi'' dedi. Yılmaz, bu sezon yollarını ayırdıkları futbolculara emeklerinden dolayı teşekkür ederek, ''Sağ kanat oyuncusu olan Koray, Eskişehirspor'da 5 yıl kaptanlık yapmış başarılı bir futbolcu.

Satın alma opsiyonlu kiraladığımız 18 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Xavier De Souza Kodjo da forvet hattında mücadele edecek genç bir oyuncu'' diye konuştu. Koray Arslan ise, kendisine pek çok takımdan teklif geldiğini, ancak Mehmet hoca ve kulüp yöneticilerinin isteği üzerine Antalyaspor'u tercih ettiğini söyledi. Kulüp ve Antalya şehrinin güzelliğinin transfer olmasındaki diğer etkenlerden olduğunu kaydeden Arslan, kendilerine inananlara mahcup etmeyeceğini, Antalyaspor'u üst sıralara taşımak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Xavier De Souza Kodjo da, ilk defa ülkesinin dışında bir takımda oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, ''Kamerun'dan gelirken çok zorlandım. Ancak yardımcı olunması halinde başarılı olmak için çok çalışacağım'' dedi.

AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt