Antalya'da görülmemiş vaka

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Antalya'da görülmemiş vaka
Antalya'ya Avrupa'nın en lüks otelini açan Rus milyarderin başı derde girdi. Mardan Palace'ın sahibi İsmailov, bir garsona 10 bin dolar verdi. Bahşiş yüzünden kavga eden garsonlar mahkemelik oldu. Tanık olarak ifade vermesi istenen bonkör ise şoka girdi


Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov, bir garsona verdiği bahşiş yüzünden sıkıntılı günler yaşadı. Garsonlar kavga edince, milyarder adliyelik oldu! İsmailov, Avrupa'nın 7 yıldızlı en lüks oteli Mardan Palaceı Antalya'nın Aksu İlçesi'ne yaptı. Rüya otel, 23 Mayıs 2009'da dünyaca ünlü isimler tarafından açıldı. Türkiye'ye yaptığı yatırım nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile arası açılan İsmailov, 2 ay önce otelinde kalan misafirlerini, Aksu'da bulunan bir restorana götürdü.

ŞÜPHELENDİLER...
Konuklarıyla birlikte yiyip içen milyarder, mekandan çıkarken bir garsona tam 10 bin dolar bahşiş bıraktı. Bahşişi görünce ağzı açık kalan garson ise gözlerine inanamadı. Paranın çok azını bahşiş kutusuna bırakan garson, geri kalanını da cebine attı. Diğer çalışanlar ise durumdan şüphelendi ve bahşişi alan kişiye, İsmailov ne kadar para verdi diye sordu. Aldıkları cevaptan tatmin olmayan garsonlar, daha sonra söz konusu kişinin üzerini aramak istedi. Bu sırada garsonlar arasında kavga çıktı. Restoranın savaş alanına döndüğü kavga, mahkemeye taşındı.

HASAR OLUŞTU
Restoranda ağır hasar oluşması üzerine mekanın sahibi, garsonları mahkemeye verdi ve masrafların kavgacı görevliler tarafından karşılanmasını talep etti. Restoran sahibi ayrıca Telman İsmailov'un tanık olarak dinlenmesini istedi. Milyarder ise şok yaşadı. İsmailov ilk kez mahkemeye çıkacağı için sıkıntılı günler geçirmeye başladı. Mahkeme, Rus milyarderin garsona 10 bin dolar bahşiş verip vermediğini ortaya çıkartacak.

EN ÜNLÜ AÇILIŞ
Mardan Palace Otel, yaklaşık 1.4 milyar dolara mal oldu. Otelin açılışına katılmak üzere Antalya'ya gelen ünlüler arasında Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci, Tom Jones, soul şarkıcısı Seal ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev yer aldı.

KUMU MISIR'DAN
Mardan Palace'ın önündeki plaja Mısır'dan getirilen altın rengi kumlar, ayağa yapışmıyor. Otelin mahzeninde şişesi 2 bin 120 sterlin olan şaraplar bulunuyor. 560 oda kapasiteli otelde, Kapalıçarşı'dan esinlenilerek tasarlanmış Kapalı Çarşı Alanı yer alıyor ve konuklara alışveriş imkanı sunuluyor.

Kaynak: Sabah
 
paradox07

paradox07

Üye
Vay be :) adam o kadar zengin ama yine de mahkemeden kurtulamıyor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
2
Görüntüleme
323
yavuzkaraca
backspace11
Cevap
0
Görüntüleme
795
backspace11
backspace11
Cevap
0
Görüntüleme
4K
backspace11
Cevap
7
Görüntüleme
958


Üst Alt