ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

maxwell43

maxwell43

Üye
Mastris olum o sitenın ısmı ben sana linki diyorum cahilmisin sen

mastris

mastris

Üye
braz düzgün knusursan sevinirm . . Telden girdgim için linki tam veremyorm. . O siteden iniyo zaten. . .

----------Eklendi @ 18:30:18 ---------- Yazıldı @ 18:21:14 ----------

braz düzgün knusursan sevinirm . . Telden girdgim için linki tam veremyorm. . O siteden iniyo zaten. . .

maxwell43

maxwell43

Üye
Kusura bakma linkini pc den verirmisin cince oldugu ıcın bulamadım ben, bide kac mb oyun?

maxwell43

maxwell43

Üye
BNM BILDIGIM COC PCDE OYNANAN WEB SURUMU SNN VERDIGIN SISX DOSYASI BAK BUNLARDA FOTOSU

mastris

mastris

Üye
asıl telefonda oynanıyordu ama anruufen takımı değişiklik yapıp web sürümünüde çıkartıcak. bi ara yayınlamışlardı ama şuan bu web sürümü yok ama çıkacakk diyolar şuan oynanan sürüm symbbian yani telefon sürümüdür kardeş. . .

weapo

Üye
lan ya buranın leveli yiyice düşmüş

HawkNY

HawkNY

Üye
Arkadaşlar Ben Obsi. Satıyorum = 1Obsi : 5tl =D

----------Eklendi @ 10:34:18 ---------- Yazıldı @ 10:27:23 ----------

anrufen call of champions [şampiyonların çağrısı] hakkında sormak istediğiniz varsa cevaplarım uzun zamandır oyunu oynurum , gayet güzel ve acadia ve bazı yerler o kadar büyükki , bizim kelebekler diyarı +forest town[ormanlık] bile yanında küçük kalır.

mastris

mastris

Üye
Arkadaşlar Ben Obsi. Satıyorum = 1Obsi : 5tl =D

----------Eklendi @ 10:34:18 ---------- Yazıldı @ 10:27:23 ----------

anrufen call of champions [şampiyonların çağrısı] hakkında sormak istediğiniz varsa cevaplarım uzun zamandır oyunu oynurum , gayet güzel ve acadia ve bazı yerler o kadar büyükki , bizim kelebekler diyarı +forest town[ormanlık] bile yanında küçük kalır.
Karde oyundaki nickn ne? Benim cok sorularm war. Örnegn pet gelsmı nasl?

----------Eklendi @ 13:09:15 ---------- Yazıldı @ 13:02:16 ----------

arkadaslar call of championsla ilgli knu actm ordan dewam edblrz.

weapo

Üye
arkadaşlar ben gercek anrufunde set obsi satıyorum avea 5 tl ye inanmayam bana pm atmasın

HawkNY

HawkNY

Üye
premium hesap satan varsa alırım. Vodafonela yada bankaya tl yatırırım.

mastris

mastris

Üye
Eğer bana anrufen çin versiyonunda para ve item vs. vs. verirsen sana premiumlu anrufen hesabımı satabilirim. . .

weapo

Üye
anrufenı bırakıyom
beeeeeeee

Hades92

Hades92

Üye
Premium alabilecek yokmu ?

blacktalon

blacktalon

Üye
weapo bana pm atıosun ama kutuyu bosaltmıyosun cevap verecek yer bırak

weapo

Üye
tamam violentx pm atabilirsin evet beyler oyunu bırakıyorum set obsi satıyorum alan olursa fiyatı avea 4 tl oyundaki adlarım rompatcher ve lier dır beni herkes bilir(kuvvet)

zenci_nicki

zenci_nicki

Üye
tamam violentx pm atabilirsin evet beyler oyunu bırakıyorum set obsi satıyorum alan olursa fiyatı avea 4 tl oyundaki adlarım rompatcher ve lier dır beni herkes bilir(kuvvet)
Seni herkes bilirmi zaaaa :D Darkstyle oynuyomu bu arada ?

Hades92

Hades92

Üye
Darkstyle bırakms heralde

Pasangor06

Üye
Super oyun ama .jar ı yok off

Üst Alt