ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

weapo

Üye
dostlar nu çin vesiyonu nu indirdim bağlantının şeklini soruyor 3g net falan diye onu nasıl açıcam

maxwell43

maxwell43

Üye
Arkdaslar anrufenı web oynaya bılcegımız bır web wersıyonu:hmmm yokmu bır ara THR bahsetmıstı fakat lınkler felc:vur

zenci_nicki

zenci_nicki

Üye
:D senmiydin o :ehe: ne adamsın sana pm at dedik o kadar :D kaslarının arasına ... Anladın onu.:oke:

Benim tabi :D Uğur seninde açılmadı ban xd bu arada Anrufen öldü yerine six pack platinium edition geldi :D Dumbell ler falan xd

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Arkadaşlar oyun aralık ayında beleş olcakmış diolar dogrumu o :hmmm

mastris

mastris

Üye
arkadaşlar artık anrufen coc oynama wakti gelmedimi? Çincede olsa oynayalm. . . Hep beraber oynadgmız zaman oyunu rahatlkla çözebilirz. . Bence astık gecmelyz. . . 1. Serverdym. . Nickim ¤MaStRiS¤

weapo

Üye
matris ve determinan

----------Eklendi @ 13:36:31 ---------- Yazıldı @ 13:34:11 ----------

kankalar aralık ayınada bütün maplar açık haberiniz ola gm shant söyledi

turko2727

turko2727

Üye
arkadaşlar oyun bugün kapalı mi bende oyunda yardımcı olabilirım

JoNTüRKL nickim

ayrıca oyunda cetoo ve synix e teşekkürler

blacktalon

blacktalon

Üye
serkan biz ban olduk artık takan yok bizi :D ama iyi oldu bi rahatlık geldi :ehe:

maxwell43

maxwell43

Üye
LAN ANRUFENI PC DE OYNAYABILECEGIMIZ BIR WEB WERSIYONU VARMI DIYOZ NIYE CVP VERMIYONUZLAN NE BICIM BIR SITE BURASII:off:

blacktalon

blacktalon

Üye
üyelik satıyorum adı IViolenTxI üyelikte 2 120 lvl char var ve itemler var alacak olan oyun içi yada pm den ulaşabilir en az 1 yıllık chardır:oke:

maxwell43

maxwell43

Üye
arkdaslar bu call of champıons coc mudur? nedır nasıl oynayabılırız bunuuuuuuuuu:hmmm

weapo

Üye
nekadar 120 level çar uğur fiyatı söyle

weapo

Üye
la bu otyunu nerden indircez ====>>> call of champıons coc :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

----------Eklendi @ 20:56:13 ---------- Yazıldı @ 20:55:01 ----------

call of champıons coc nereden indircez yardım edin nebiçiçim forum bu maksi
ceb:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

mastris

mastris

Üye
qy.wistone.com
Buradan indireblrsn kardeş.

reaurora

reaurora

Üye
yahu ne oluyor bu oyuna haftada bir server offline oluyor acaba gerçekten oyun bitiyor mu.SHANT aralıkta update var diyordu.bütün haritalar bedava olacakmış o zaman 2 günde 1 kapalı olur server

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

mastris

mastris

Üye
oyun bitti artık. . . Ben artık coc oynuyorum. . .

maxwell43

maxwell43

Üye
Mastris kardesım coc un linkini verde biz de oynayalım

Üst Alt