alex_34
Üye
usta ben n73 kullanıyorum werdiğin linkten indirdim oyunu ama qene aynı sorun qdmob.qd üzerinden bağlanmaya çalışıyor kenti bağlantılarımla bağlandırmıyor oyunun bağlantılarıda bağlanamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen ! ! !
----------Eklendi @ 14:10:22 ---------- Yazıldı @ 13:23:30 ----------
usta n73 kullanıyorum ama bağlantı ayarlarını yapamadım yardım edersen sevinirim...
----------Eklendi @ 14:10:22 ---------- Yazıldı @ 13:23:30 ----------
kardeş dün gece 2 ydi yattığımda valla senin için uğraştım takıldığın bir yer olursa sor yardımcı olmaya çalışıyımoyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
----------Eklendi @ 11:36:31 ---------- Yazıldı @ 11:34:04 ----------
kardeş dün gece 2 ydi yattığımda valla senin için uğraştım takıldığın bir yer olursa sor yardımcı olmaya çalışıyımoyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bu arada yeni patch gelmiş patch leri yükledikten sonra oyunu tekrar otomatik olarak yüklensinmi yazısı gelicek evet de ve yükle ondan sonra oyundasın ;D
usta n73 kullanıyorum ama bağlantı ayarlarını yapamadım yardım edersen sevinirim...
oyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 

: ne adamsın sana pm at dedik o kadar