Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach
Sponsorlu Bağlantılar
samsunnonia
Üye
Arkadaşlar galiba anrufen kapandı oyun dowland ancumet bölümünde network filed yazıyor oyunun sitesinin anasayfasına giriliyor ama herhangi bir linke tıklan dığında o sayfa açılmıyo hata veriyor
ocak ayından beri update gelcek diyorlardı gelemedi belki gelcek belki kapandı
6730c
Üye
lan bu anrufen öldü baahh
reaurora
Üye
kapanmaz bence çunku yeni premium alan onlarca oyuncu vardı,öyle birsey olsa en az 1 ay önceden haber vermeleri gerikirdi
samsunnonia
Üye
Oyuna girebilen varmı
blacktalon
Üye
oyun bitti bence aylardır bitecekti sonunda oldu heralde
6730c
Üye
şimdi aklıma gelir gibi oldu oyunu ben mahvettım galiba kuvvet ve çetesi hehe oyunu bozdum
blacktalon
Üye
oyuna arada girince iyi oluyodu gate failed verdi
alex_34
Üye
yaw ben stone v64 versiyonu çıktı benim telefon n73 ama setupu yüklerken yüklemenin başında hep dosya bozuk hatası alıyorum sitesindende s60v3 indirdim artık n73 açmıyomu yoksa ? yardım edin lütfen ! ! !
yaw ben stone v64 versiyonu çıktı benim telefon n73 ama setupu yüklerken yüklemenin başında hep dosya bozuk hatası alıyorum sitesindende s60v3 indirdim artık n73 açmıyomu yoksa ? yardım edin lütfen ! ! !
alla alla madem çikti neden görmedik biz ... bence salliyosun bu konuyu baya uzun süredir takip ediyorum çiksaydi şimdiye kadar 50 kere koyarlardi buraya ...
blacktalon
Üye
çıkma falan yok ama çincesi var indirin isterseniz (qy.wistone.com)