Anrufendeki çoğu kişi buradan bence Oyunda 3 adet 120'lik carım var 2 tanede depo car. Şu sıralar pek girmiyorum ama benide tanıyanlar vardır sanırım oyundaki nickim THR
ya arkadaslar bnde oynuyorum lewl 23 ama ama bazı harıtalara gıremıyorum orktowmdakı gorew ıcın arka harıtaya gırmm lazım ama paypall wıstone faln yazıyo we adama aldıgım mana ları eguıplerı basmıyorum yardım edermısınız ya
Nick:SonicXD
Lvl:66
İtemler: Dragonbless set- Arcmage set
Money: 800 m
Pet: B.eater Know atck male ench level:1 max talent
skiller: Fire ball: max ice orb:max
ya arkadaslar bnde oynuyorum lewl 23 ama ama bazı harıtalara gıremıyorum orktowmdakı gorew ıcın arka harıtaya gırmm lazım ama paypall wıstone faln yazıyo we adama aldıgım mana ları eguıplerı basmıyorum yardım edermısınız ya
Arkadaşlar nokia E63 kullanıyorum. Oyun çok güzel.Ancak sadece yön tuşlarını ve sağ,sol üst tuşlarını kullanabiliyorum. Skilleri nasıl kullanacağım hakında hiç bir bilgim yok. Setup'da controller var ama rakamları gösteriyor. Denedim olmadı
120 lvl çarım var..DaRkStyLe benim id Tanıyanlar tanıo..çoğu Türke yardımcı oldum her konuda..artık sıkıldım pek girmiyorum..girdiğmde denk gelirsek hem kasar,hemde para,item yada pet yardımı yaparım
Kusura bakma kardeş seni çıkaramadım oyundaki nickini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca çoktandır oyuna girmiyorum ama fatihe rastgelirsem söylerim
Arkadaşlar sağlam bir kaynaktan aldığım bilgilere göre yeni versiyon 2011 yılının 3.ayında İngilizce ve Rusça çıkacakmış. Bu da uzunca bi süre bekleyeceğiz anlamına geliyor