anrufen ol yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergnba123

Üye
    Konu Sahibi
anrufen ol yardım!!!!
beyler kusura bakmayın ama çıldırmak üzereyim..yardım lazım..benim telefonum 6630.bu telefon için anrufen ol oyunu arıyorum..genelde s60 v3-v5 için olan uygulamalar var.yani dosya uzantısı sisx..benim ihtiyacım bu oyunu bir şekilde kurmak ve oynamak..şöyle bir yardımda bulunabilirsiniz.seçenekler şunlar:1.bu oyunun 6630 a uyan bir versiyonunu bulun.(sis uzantılı yani). 2.bu oyunun sistem dosyasını bulun 6630 daki gibi .app uzantılı olsun. 3.bu oyunu yapabilirseniz sisx ten sise çevirip bana verebilirsiniz.daha seçenekler çok ama ben bilmiyorum..anlayanınız yada bileniniz varsa lütfen yardımcı olsun.şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum...en kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim.

ergnba123

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yapabilecek bir babayiğit.d

badeci

Üye
dostum tavsiye vereyim cepten yapacaksın telefonuna opera mini v6.10 indir.google var zaten programda indireceğin oyunun adını yaz sayfanın altına gel web olan yerinı mobıl yap tekrar arama yap. Sımdı mobıl sıteler shralandh.bu sıteden knlaxlhkla bulabılısın.mperayh tavsıye dtmemın rebebı.telefonun orjınal tarayhchshndan daha hı5ı ve kulanıslh olması.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
walla işin zor belki sis uzantılı bulabilirsin bende böyle çok durumlarla karşılaştım !! ama sis uzantılı buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt