Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anrufen lux and umbra yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137
Üye
Konu Sahibi
anrufen lux and umbra yardım
yeni oynuyorum oyunda binek alma pet alma falan bu gibi konularda bana yardım edermisiniz oyun çin olduğu için bişey anlamıyorum oyundaki adım:Metin04 id:Met04
sym_3
Üye
kimse anrufen oynamıyor kardeş
Metin137
Üye
Konu Sahibi
neden
Metin137
Üye
Konu Sahibi
kimse yok mu yav
sekajmer
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu web adressınden çin versiyonu 24mb ! Hangisndn indrcm üyelik nasl alcm?
Metin137
Üye
Konu Sahibi
24 mblik olanı indir sonra forum da anrufen coc u açmak diye bir konu var ordan da üyelik anlatımı mevcut
yeni oynuyorum oyunda binek alma pet alma falan bu gibi konularda bana yardım edermisiniz oyun çin olduğu için bişey anlamıyorum oyundaki adım:Metin04 id:Met04
sorunun tam olarak ne ? Pet alma mı? Pet almak para işi. . . Egg düşürmen için en az 50 60 lwl olacaksın yada 100lwl biryle parti kurup egg düşürmeye gideceksiniz. . Binek olarakta nasıl düştüğünü bnde bilmiyorum. Ben satın alıp kullanmıştım.
sorunun tam olarak ne ? Pet alma mı? Pet almak para işi. . . Egg düşürmen için en az 50 60 lwl olacaksın yada 100lwl biryle parti kurup egg düşürmeye gideceksiniz. . Binek olarakta nasıl düştüğünü bnde bilmiyorum. Ben satın alıp kullanmıştım.
abi ben eskiden oyunun acemisiydim bilmiyordum şimdiyse oyun hakkında çok şey biliyorum ama oyunda kazıklandığımdan beri oynamıyorum bu arada abi senin adın erhan mı
mastris
Üye
erhan dğl. Erhan abiyide ben yetiştirdim. benim adım tugay. Ama erhan abiyle çok oynadık çok parti yaptık çok iyi tanırm.