anrufen lux and umbra yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
anrufen lux and umbra yardım
yeni oynuyorum oyunda binek alma pet alma falan bu gibi konularda bana yardım edermisiniz oyun çin olduğu için bişey anlamıyorum oyundaki adım:Metin04 id:Met04

sym_3

Üye
kimse anrufen oynamıyor kardeş :(

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
neden

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
kimse yok mu yav

sekajmer

sekajmer

Üye
bu web adressınden çin versiyonu 24mb ! Hangisndn indrcm üyelik nasl alcm?

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
24 mblik olanı indir sonra forum da anrufen coc u açmak diye bir konu var ordan da üyelik anlatımı mevcut

mastris

mastris

Üye
yeni oynuyorum oyunda binek alma pet alma falan bu gibi konularda bana yardım edermisiniz oyun çin olduğu için bişey anlamıyorum oyundaki adım:Metin04 id:Met04

sorunun tam olarak ne ? Pet alma mı? Pet almak para işi. . . Egg düşürmen için en az 50 60 lwl olacaksın yada 100lwl biryle parti kurup egg düşürmeye gideceksiniz. . Binek olarakta nasıl düştüğünü bnde bilmiyorum. Ben satın alıp kullanmıştım.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
sorunun tam olarak ne ? Pet alma mı? Pet almak para işi. . . Egg düşürmen için en az 50 60 lwl olacaksın yada 100lwl biryle parti kurup egg düşürmeye gideceksiniz. . Binek olarakta nasıl düştüğünü bnde bilmiyorum. Ben satın alıp kullanmıştım.

abi ben eskiden oyunun acemisiydim bilmiyordum şimdiyse oyun hakkında çok şey biliyorum ama oyunda kazıklandığımdan beri oynamıyorum bu arada abi senin adın erhan mı

mastris

mastris

Üye
erhan dğl. Erhan abiyide ben yetiştirdim. :) benim adım tugay. Ama erhan abiyle çok oynadık çok parti yaptık çok iyi tanırm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt