Anrufen Call of Champions s60v5 Oyunu (En İyi Online Oyun)

Metin137

Üye
yazılar karışık oluyor ama güzel oluyor

dragomet bn nası yapcm usta bi yardm etsen?

- - - Eklendi - - -

dragonmet

oyunu nasıl ingilizceye çeviriyoruz bi yardım etseniz? )

orger

Üye
oynun ing versyonu gelo dyen arklar belli bi tarih warmı aşağı yukarı

- - - Eklendi - - -

beyler forumda warmış yeni gördüm ama orda eski sürüm lazmmş oda bende yüklenmio

- - - Eklendi - - -

yok kards ben anrufen'in rus sitesinde görmüştüm "cok yakinda ingilizce sürümü çıkacak" diye rusça yazı olarak.

bence çok zor ama olsa varyaaa kayıt patlaması olur.

- - - Eklendi - - -

Bu arada rusca ve çince rpg oyun var çok kolay ve çokta iyi adı qianlong isteyen varsa yada oynick link atim beraber oynayalam metn2 gbi ve ben okçu sv1 lvl12yim

evet Qianlong indirdim ama tasarim vs hosuma gitmedi anrufen kadar zevk vermiyor.. Symbianlarda yapılmıs en iyi oyun anrufen diyebilrm

evet oyunun grafkler berbat adamın yarısı var yarısı yk bıraktm ama gerçktn anrufn gzl. Bu arda anrufem tekrar indrip bslcm lvlim 46idi ve bilenlere soruyorum neden 40lvl itemlerni gyemyorum?

Metin137

Üye
yarın oyuna başlicam inşallah o zaman oyunda toplaşıp birlikte kasılırız ve herkeze yardım etmeye çalışırım
nick:metin137
id:1913343
şimdiden herkez beni eklesin yarın görüşürüz oyunda

dragonmet ya 40lvl item ndn gyemyorum blyomusun nedeninı senn lvl kc? Ve kc gbı oynda olursun? Bu arada 500kblik anrufni ykledm 37mb indrmş tel hafza 19mb napablrm buna?

nese anrufen tekrar bşladm lvl 45miş pet nası aliniyo? para sorun dğl. Kolay yapiyorum para

Aho_38

Üye
beyler oyunu yüklüyorum v72yi sonra indirmeler falan yapıyor v73 indiriken yüklenemiyor yazıyor ve kapanıyor ne yapabilirim?

beyler oyunu yüklüyorum v72yi sonra indirmeler falan yapıyor v73 indiriken yüklenemiyor yazıyor ve kapanıyor ne yapabilirim?

buyur kards ben yardımcı olayım. önce aşağıdaki linkte verdiğim oyun sitesine gir girdikten sonra solda en üstte download butonu olacak ona tıkla tıkladıktan sonra "Symbian V5" yazan yerdeki 500 kb olan dosyayi indir.. indirme bittikten sonra kur ve aç açtıktan sonra karşına gelen herşeyi onayla otomatik yükleme başlıyacak.. dosya boyutu 37mb beklemende fayda var diyebilirm.. uyelik almada vs. sorunlar olursa sorabilirsin. Link: http://qy.wistone com

orger

Üye
Yakında diye diye çürüdük bi çıkmadı ing versiyon

aynen para topluyorsun ama çabuk harcanıyor.. bende 3 m vardı yarısı + basma yarısıda pot'a gitti :d

süresi gecmiş sertifika diyor