Anrufen 2 COC ( Knight Online tarzı MMORPG)

Sponsorlu Bağlantılar

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Anrufen 2 COC ( Knight Online tarzı MMORPG)
Evet arkadaşlar symbian s60v3 v5 lerde türünün tek örneği olan Anrufen Online şimdi android ve ios ta. Uzun bir süredir bekliyorduk ve sonunda bu oyunu yayınladılar. Oyun şuanda beta aşamasında. En son level 60 tır. Hepinizi beklerim..

Youtube Videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgi: İos kullanıcılarının pp25 uygulamasından indirmeleri gerekir appstore de daha bulunmamaktadır. Android kullanıcaları alttaki verdiğim linkten indirme yapabilirler. İos kullanıcıları için jailbreak gerekir diye tahmin ediyorum. Daha denemedim çünkü benim telefonum jailbreakli olduğu için.

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, muratkrm ve Silinen Üye 484994

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

KELGER

KELGER

Üye
androidde jailbreak ne gezer

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi

ts61ts61ts

Üye
tesekkur kardesim oyun ingilizcemi

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur kardesim oyun ingilizcemi
Maalesef hocam ya. Bende ingilizce olmasını istiyorum ama oyun maalesef çince. Ama bende oyunda 51 levelim bazı şeyleri gün geçtikçe kavrayabiliyorsunuz o yönden sıkıntı çekmeyin.

ts61ts61ts

Üye
Maalesef hocam ya. Bende ingilizce olmasını istiyorum ama oyun maalesef çince. Ama bende oyunda 51 levelim bazı şeyleri gün geçtikçe kavrayabiliyorsunuz o yönden sıkıntı çekmeyin.
Suanda basladim 12 lvlim de oyunda lag var

Metin137

Metin137

Üye
Teşekkürler ,symbianda ne oynardım be bakalım aynısımı bu arada ingilizce desteği geldi mi

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ,symbianda ne oynardım be bakalım aynısımı bu arada ingilizce desteği geldi mi
Maalesef hocam ya. Ama baya iyi geliştirmişler özellikle bnm hoşuma giden yani petle karakter birleşiyor felan on numara olmuş.

Metin137

Metin137

Üye
Başka yerden indirme gibi bir şansımız varmı burda 10kbps ile indiriyo çok yavaş

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Başka yerden indirme gibi bir şansımız varmı burda 10kbps ile indiriyo çok yavaş
Valla bilmiyormda şuan oyundada sıkıntı varmş şag felan. Normalde baya hızlı indiriyordu. Bi kaç saate düzelir galiba

kralveben

kralveben

Üye
Thanks you
Nasıl kullanıcı adi şifre olusturuyoruz ben beceremedim
Resimli bi derseniz su isi

reaurora

reaurora

Üye
sadece cince dilinde. ingilizce eklerlerse bende baslarim

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Thanks you
Nasıl kullanıcı adi şifre olusturuyoruz ben beceremedim
Resimli bi derseniz su isi
Hocam telefonunuz androidse nasıl kayıt yapıldığını bilmiyorum. İnternette de pek bulamadım.

dejavu178

dejavu178

Üye
S60 larda çok denemistim serverlara bağlanmayı nasip olmamıştı artik oynarım tesekkurler

reaurora

reaurora

Üye
oyunda kac sucu var ve hangisine girmeliyim?

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CV-Aurora