Anroid telefon Hangi Romu yüklemeliyim ? Neden Rom yüklemeliyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

velox17

Üye
    Konu Sahibi
Anroid telefon Hangi Romu yüklemeliyim ? Neden Rom yüklemeliyim ?
Arkadaşlar uzun süredir Galaxy SL 9003 kullanıyorum telefondan memnunum fakat pek güncelleme olanağım olmadı birazda üşendim kanımca . Ürün bilgisi sürümü 2.2.1 Kernel sürüm 2.6.32.9 şimdi ben bunu nasıl yükseltiyim mevcut roomu garantiyi bozmuycak şekilde Yedekleme imkanım nedir hiç room tarzı işlemleri yapmadım bu konuda beni bilgilendiricek kişilere ve ne yapmam gerektiğini söyleyenlere şimdiden teşekürler .. Forumada baktım bu arada elbette room yapılışları ve telefonum ile bilgiler belirli başlıklar altında var fakat benim öğrenmek istediğim niçin ve direkt olarak ne yapmam gerektiği herkeze saygılar ..

velox17

Üye
    Konu Sahibi
Buna yanıtı olan yokmu acaba ?

forza5454

forza5454

Üye
Telefonu güncellemek elbette performans ve kullanılabilirlik açısından büyük faydaları olacaktır. Telefonun güncelleştirmelerini legal (garantiyi bozmayacak) yoldan bilgisayarına Samsung Kies yazılımını kurarak yapabilirsin. Şahsen Samsung Kies üzerinden gelen güncelleştirmeleri yapmanı tavsiye ediyorum.
Bazen telefon kullanıcıları telefonun amacı (arama ve sms) dışında kullanmak ister. Örneğin telefonun ekran görüntüsünü bilgisayarın ekranına almak, Bazen telefonunun performansını ve stabilliğini dahada yükseğe çıkarmak (overclock) ister. Bazende telefonunun orjinal arayüzünden sıkılır ve yeni bir görünüm katmak (ICS Romları) ister. İşte böyle durumda Custom Romlara yönelinir. Custom Rom yüklemek telefonun garantisini bozar ve Root işlemi gerektirir. Kullanıcının gerekli bilgisi yoksa Custom Rom yüklemeyi ben tavsiye etmiyorum. İnternette Custom Rom yüklemek ile ilgili bir yığın makaleye ulaşılabilir.
Samsung Kies:

velox17

Üye
    Konu Sahibi
peki samsung kiesle güncellemeyi nasıl yapabilirim cevap verdiğiniz için çok teşekürler daha öncede denedim ama bi değişiklik olmamıştı aslında görünümüde değişse S2 deki gibi olsa fena olmaz ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt