Telefon Tavsiyesi Anneme 300-350 liraya tablet alcaz bir ayakadar

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anneme 300-350 liraya tablet alcaz bir ayakadar
Selamin aleykum anneme 300-400 arasi bir android tablet alcaz yada o tarz biseyler film izlemek istiyo ve internette dolasmak istiyo malum sistemi iyi bilmedigi icin donmayacak akici bisey lazim rica etsem bakarmisiniz fikir lutfdnsamsung tablar yada baska marka olur

-Emre

-Emre

Üye
Nexus 7 tabi 1. Nesil

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Donanimne

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güncel tabletlerden önermek gerekirse Asus HD 7(320-370 tl arası değişiyor), Lenovo A1000L(klavye mouse bağlanabiliyor tam 299 tl), Samsung Galaxy Tab 3.0.7 (kullananlar wifi sorunundan şikayet etse de duyumlarıma göre son güncelleme ile bu sorun giderilmiş tabletin fiyatı 340-399 tl arasında değişmekte)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilmiyorum arastiriyorimda anlamiyorum tabletten pek netbook falan olsa bu paraya mukemmel olur

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Güncel tabletlerden önermek gerekirse Asus HD 7(320-370 tl arası değişiyor), Lenovo A1000L(klavye mouse bağlanabiliyor tam 299 tl), Samsung Galaxy Tab 3.0.7 (kullananlar wifi sorunundan şikayet etse de duyumlarıma göre son güncelleme ile bu sorun giderilmiş tabletin fiyatı 340-399 tl arasında değişmekte)
Peki bizi donanim olarak en iyi hangisi karsilar annem ram temizlemeyi biliyo bitek gerisine karismamasi lazim elinde akmasi lazim yani

-Emre

-Emre

Üye
O 32gb benim bahsettigim 8 gb gözümlr gördüm 380 tlydim.akakce.com/p/?839558

Yazın Bimeks'te de böyleydi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Android tablet kasar ve donar arkadasim. Yerinde olsam ipad bulmaya calisirim ucuz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Peki bizi donanim olarak en iyi hangisi karsilar annem ram temizlemeyi biliyo bitek gerisine karismamasi lazim elinde akmasi lazim yani
3 tablet de çok akıcı emin olabilirsin Lenovo deneme şansım olmadı ancak diğer iki model cidden çok akıcı ki Lenovo'nun da altta kalır yanı olduğunu düşünmemekteyim. Asus HD 7 modeli 4 çekirdekli, HD ekrana sahip 720p HD video kaydı yapan çift kameralı bir model tabi hızlı ve rahat kullanımı var, tavsiye ederim.

anilari35

anilari35

Üye
cevap basit bu fiyat aralığının en iyi cihazı asus memo pad hd7

Üst Alt