Annemden intikam almalı mıyım?

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Annemden intikam almalı mıyım?
Nisan'da doğum günüm vardı ama annem bana hediye alacağına 50 lira verdi "git harca." diyerek. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. İlk kez böyle bir şey yaptı. O 50 lirayı hâlâ saklıyorum.

Şimdi ben aynı parayı anneler gününde aynı şekilde çıkarıp versem, "git harca." desem güzel bir intikam olmaz mıydı?

o elli lirayla ona hediye al bence

ümran

Üye
arkadaşım burası konu dışı böyle konular için işine gelmiyorsa okuma

Emrgncy

Üye

Büyük ayıp edersin...

Annenin o 50 tl yi verirken senin anladığın niyetle verdiğini sanmıyorum, Kötümü etmiş işte neye ihtiyacın varsa onu al diye para vermiş

Tepkiler: OttomaN TigeR ve x-scarface
Çok kırılır bence gel yapma böyle birşey sen ona 50 tl'ye hediyeyi bırak bir tane çiçek koparıp götürsen bile dünyalar onun olur.
O sana para verebilir ancak senin ona para vermen çok küstahça olur bence yani bu benim fikrim kardeşim.

Tepkiler: OttomaN TigeR ve MaxiHan
sana böyle birşey yakışmaz hediye alabilirsin

kendi kazandıgın parayı versen en güzel hediye olur ilk maaş ile tatlı alıp dağıtmak gibi gelnek var

KayraBey

Üye
bence de yapma.hediye alman daha yerinde bir karar olur.

Tepkiler: hikmet366
Ben ilk kazancimla mevlut yaptirmistim kuran seker fln

Türe

Üye
Git güzel bir hediye al.

kötü niyetle vermemiştir belki sen istediğin şeyi al diye vermiştir mesela haline şükret benim annem doğum günümü unutmuş ertesi gün kutladım

DDorlion

Üye
Banada Hediye Yerine Para Verseler Ben Kendime Hediye Alırım Aslında

Ben hic dogum gunu kutlamadim mesela seninki yine bisey vermis

MaxiHan

Üye
Sakın böyle bir şey yapma hocam

Tepkiler: x-scarface

Invoke

Üye
Bence annen iyi yapmış, nakit daha iyi boşver napacan hediyeyi. Annene de hediye alma sonuçta en büyük hediye evladın değil mi benim işte de geç oh miss

parayı anneler gününde değil doğum gününde verip al harca diycen anneler gününde al hediyeni

anne o döverde severde yapma saygısızlık olur bence