Ben cihazı kullanırken bir sorun ile karşılaşmıyorum. Yazılım sorunları son güncellemeler ile daha iyi bir noktaya geldi zaten. Yavaşlık vs gibi sorunlar yok. Isınma durumuna artık sorun olarak bakmıyoruz zaten. 4.4.4 güncellemesi de yayınlanacak. Sorunlu bir cihaz değil yani.
Ben cihazı kullanırken bir sorun ile karşılaşmıyorum. Yazılım sorunları son güncellemeler ile daha iyi bir noktaya geldi zaten. Yavaşlık vs gibi sorunlar yok. Isınma durumuna artık sorun olarak bakmıyoruz zaten. 4.4.4 güncellemesi de yayınlanacak. Sorunlu bir cihaz değil yani.
G2 16 yeter mi ? Yoksa 32 mi? Birde arkadaşlar bu ithalatçı garantili almak mantıklı mı?Arkadaşlar cevap verebilir misiniz ? 32gb lık lg g2 hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama ithalatçı garantili herhalde. Tavsiye eder misiniz?
G2 16 yeter mi ? Yoksa 32 mi? Birde arkadaşlar bu ithalatçı garantili almak mantıklı mı?Arkadaşlar cevap verebilir misiniz ? 32gb lık lg g2 hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama ithalatçı garantili herhalde. Tavsiye eder misiniz?
İthalatçı garantili ürünler yurtdışından getiren firmanın garantisi altındadır. Yani LG'nin garantisi yok. Ben olsam almışken Türkiye garantilisini alırım ki sonradan başım ağrımasın.
xperia z2 şu anda 50.yıl kampanyası hatrına metro süpermarkette 1550 liraya denk gelio normalde fiyatı 1700 ama 150 tl bonus verdiğin için telefonu alınca 1550 tl ye geliyor. bnce bir bak buda site linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkten en sağdaki katalogu indir orda z2 yi göreceksin kardeşim ...