Anneler her şeyi bilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Anneler her şeyi bilir
Hasan annesini akşam yemeğine davet etmiş.
Yemek sırasında anne hep Hasan'ın ev arkadaşının ne kadar çekici olduğunu düşünmeden edememiş. Yemek boyunca oğluyla kız arasında neler olduğu konusunda meraktan çıldırıyormuş. Bunu farkeden Hasan ? Anneciğim Ayşe ile aramızda inan hiçbir şey yok. Biz sadece ev arkadaşıyız ? demiş. Bir hafta kadar sonra Ayşe Hasan'a sormuş: - Annenin yemeğe geldiği geceden beri çorba kepçesini bir türlü bulamıyorum. Nerde olduğu konusunda bir fikrin var mı?
Sence annen almış olabilir mi?? Hasan cevap vermiş: -"Aldığını sanmıyorum ama bir e-mail gönderip ona sorayım" ve annesine şöyle yazmış: -"Anneciğim, sana aldın demiyorum, almadın da demiyorum ama gerçek şu ki bize yemeğe geldiğinden beri çorba kepçesi kayıp" Bir kaç saat sonra annesinden şöyle bir e-mail gelmiş: -"Sevgili oğlum, sana Ayşe ile yatıyorsun yada yatmıyorsun demiyorum. Ama gerçek şu ki eğer o kendi yatağında uyuyor olsaydı şimdiye kadar çorba kepçesini çoktan bulmuş olmalıydı.."

• Beğen
Tepkiler: Yağmur, mekanik, Fatih[Sag0]HiphoP ve 1 kişi daha

Revengeful

Emekli Yönetici
haha süper ya

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Doğru

Aziz™

Aziz™

Üye
güzelmiş sağol halit:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol aziz

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kıs kıs gülüp durma :D

Aziz™

Aziz™

Üye
yaptığı başka şey yokki halit:d:

passiv€ aggressiv€

Üye
abi bence bu mizah konusu ya :ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen:D sonra bana kzıyor

--------------- Ekleme ---------------

passiv€ aggressiv€;2101189' Alıntı:
abi bence bu mizah konusu ya :ehe:ehe

olsun aile var içinde:D

Aziz™

Aziz™

Üye
adı üstünde ilişki ne ilişkisi aile:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop:super

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

WitchKing

Üye
teşekkürler :ehe:ehe anneler herşeyi bilemez bence bildiklerini sanırlar anneme desemki gel şu bilgisayarı kapat :ehe sadece ekranı kapatır bilgisayar kapandı sanır :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
onu bilmez belki ama bizim bilmediğimiz her şeyi bilir hatta bizi bizden iyi bilirler :)

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler :ehe:ehe anneler herşeyi bilemez bence bildiklerini sanırlar anneme desemki gel şu bilgisayarı kapat :ehe sadece ekranı kapatır bilgisayar kapandı sanır :kop:

annenle bu şekilde konuşman hoş değil ama sizin sorununuz:)
onun dışında sende o şeyleri doğuştan bilmedin annenin seni büyütüp bu yaşa getirmesi sayesinde öğrendin.her ne şekilde olursa olsun bildiğin başardığın üstesinden geldiğin herşey ve her konuda dolaylı yada dolaysız anneninde payı vardır.bunuda unutma olurmu..
anneni bir pc kapamayla alay konusu edeceğine onun senin için neler yaptığını bir düşün olurmu kardeşim;)

WitchKing

Üye
yok benim annem pc yi açmayı kapamayı biliyo öğretmen :D geyiğine söyledim yani :D

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca aziz binbaşım söylediklerindede haklısın..ty..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt