Annadan Belleye Geçmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
Annadan Belleye Geçmek istiyorum
Arkadaslar telefonu dün anna güncellestirmesi yaptım nokia suite ile ve bunu nasıl belle yapabilirim?

Sabit konulardaki anna-belle yükleme anlatımları var ancak orada annada yükleniyor bende suanda zaten yüklü. Ben şu anda nasıl belle yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
Telefonun markası nedir?

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
n8 kardeşim

u_cosar

u_cosar

Üye
Symbian^3 Sistem Modifikasyon bu sayfadan N8 için orjinal veya modifiyeli yazılımını indir Modifikasyon Araçları & Bilgi bu sayfadan nasıl yükleneceği anlatılmış bak birde ovi suite programı ile güncelleme var hangisini denemek istersen sana kalmış ama bence eğerki ovi suite programında N8 bell güncellemesi varsa oradan yükle çünkü üsteki verdiğim linklerde biraz riskli işlem gibi

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
oraya baktım bende ancak Anna zaten yüklü bende. ben belle yüklemek istiyorum

realplayer2

realplayer2

Üye
orjinal gelsin yine nokia suite ile yaparsın Şimdi belle yüklemek istiyorum demişsin o Şimdi yükleyince aynı sayfada yardım edin yardım edin demeye başlıyolar biraz daha bekle resmi belle yüklersin

SilentOne

SilentOne

Üye
ya burada bn navirimde bellenin sürümünü gordum ama dosyaları yok nasıl oluyor bu iş anlamış değilim

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
resmi belle tahminen ne zaman cıkar arkadaslar?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
1 ay en erken

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar telefonu dün anna güncellestirmesi yaptım nokia suite ile ve bunu nasıl belle yapabilirim?

Sabit konulardaki anna-belle yükleme anlatımları var ancak orada annada yükleniyor bende suanda zaten yüklü. Ben şu anda nasıl belle yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
arkadasim v25 anna yukluyse once downgrade yapicaksin iscandinavia yukleyip tekrar belle yukleyebilirsin dosyalari degistirerek yaparsin yapamazsan ben hallederim.

burdan bulursun beni:http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt