Anna Yükleyenlerin DIKKATINE !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokian96

nokian96

Üye
    Konu Sahibi
Anna Yükleyenlerin DIKKATINE !!!!
Naviden Anna yükledim hiç bir sorun yok.. Fakat mağzaya girdikten sonra uygulamaları yüklemeye başladığımda fark ettim ki tüm uygulamalar yüklenemiyor.. bazı uygulamalarda "Yükleme Hatası" diyip ardından "Yükleme Tamamlandı" uyarısı alıyorum.. bazı uygulamalar sorunsuz yükleniyor.. ki o şekilde hata veren uygulamalar telefonda görünmüyor.. ama Uygulama yöneticinde görebiliyorum ve ordan kaldırıyorum.. Yükleyenlerden böyle birşey başına gelen var mı?

SilentOne

SilentOne

Üye
aga o neden oluyor kendi ülkenin geüncellemesi gelmeqinden oluyor

nokian96

nokian96

Üye
    Konu Sahibi
gelince onu yükleriz bizde napalım :) ama gerçekten bi hızlanma bi serilik var..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen yha o konuda sıkıntı yok sanki arabada normal şazıman yerine seri sanzıman takılımı gibi olmuş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bende ayni sorun var halbuki benim kendi urun kodumu yukledim sorun var.mesela sygic v8.14 turkcede calismiyor ama ingilizcede calisiyor.oha oldum yani.

SilentOne

SilentOne

Üye
yani ama tr geldimi anna o sorun kalkar

nokian96

nokian96

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus40 kardeş ben Sygic Aura Kullanıyorum bi problem yok.. Hem türkçe Hem 3D..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurtulus40 kardeş ben Sygic Aura Kullanıyorum bi problem yok.. Hem türkçe Hem 3D..
biliyorum bendede yuklu aura ama oburu calismiyor nedeni ne.bellede bile calisiyor aura ondada skpye,opera,javalar problem cikartiyor.su v24.1 nedir bilgisi olan varmi.benelux versiyonu demis ama hollandaca yok olamazki benelux hollandaca olmasi gerekli.ben belcikadayim

SilentOne

SilentOne

Üye
allah allah çok ilginç bnce sen oviye düşünce bidaha güncelle

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
Ovi de çalışma var ondan oluyor bir hafta daha böyle olacak malesef:off:

SilentOne

SilentOne

Üye
tabi kide anna uydurmak için

WebStyle

WebStyle

Üye
Yeni konu açmayayım bu konu altından yazayım en iyisi bende tarayıcı problemi var sanırım yine de emin değilim internet sayfaların da gezerken (tüm siteler için geçerli) tarayıcı sağa sola çok kayıyor site dışına çıkıyor. Nedenini anlayamadım bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

burakcakay

burakcakay

Üye
Yeni konu açmayayım bu konu altından yazayım en iyisi bende tarayıcı problemi var sanırım yine de emin değilim internet sayfaların da gezerken (tüm siteler için geçerli) tarayıcı sağa sola çok kayıyor site dışına çıkıyor. Nedenini anlayamadım bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

O Dediğin problem falan değil yeni eklenmiş bir özellik. Daha rahat bir gezinti için eklemişler sanırım. Bana da biraz gereksiz gibi geldi ama herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor yani. Tarayıcı mükemmel olmuş bence sırf tarayıcı için güncellemeyi bekliyordum zaten. Fişek gibi hızlanmış her siteyi şak diye açıyor. Flash videolarda takılma donma olayı ortadan kalkmış akıcı bir şekilde izleniyor. Daha ne yapsın adamlar.

WebStyle

WebStyle

Üye
O Dediğin problem falan değil yeni eklenmiş bir özellik. Daha rahat bir gezinti için eklemişler sanırım. Bana da biraz gereksiz gibi geldi ama herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor yani. Tarayıcı mükemmel olmuş bence sırf tarayıcı için güncellemeyi bekliyordum zaten. Fişek gibi hızlanmış her siteyi şak diye açıyor. Flash videolarda takılma donma olayı ortadan kalkmış akıcı bir şekilde izleniyor. Daha ne yapsın adamlar.

Evet onu fark ettim. Takılma olayı ortadan kalkmış telefon daha stabil hale gelmiş. Ama beni şahsen rahatsız etti bu durum. Bende yazılımsal bir problem var sanmıştım..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende de var aynı sorun oviden deilde batery monitoru yüklerken oldu:hmmm

Dampierre

Dampierre

Üye
battary monitor u turkcell internet ile yükleyemezken wifi ile yükleyebilmiştim bence sorun yok uygulamalarda wifi ile bağlanıp deneyin

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
wifi bağlıyım zaten..

Utku

Utku

Üye
türrkiye için geldi mi navifirme

_ardaa

_ardaa

Üye
Gelmedi ve bir süre daha gelmeyecek gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...