Arkadaşlar remote professional de e ye tıklıyom işlemiyo neden yardım edermisiniz
hackli 25.07 kullanıyorum telefonuc c7 anlattığınız şekilde yaptım ama hiçbişey değişmedi.bu arada data klasöründe effect(s) adında bir klasör yok.yardım edermisiniz?????
fatih eline sağlık
![]()

evt hepsini annada kullanabilirsin ayrıca bellede de kullanılabilir ikisinede uyumlukardeşim buradaki tüm efectleri c7 25.007 hackli annada kullanabilirmiyiz?yani belle yazanları kastediyorum
neyi telefon üzerinde yapacaksınız anlayamadımtelefon üzerinden yapmamız mümkünmü acaba ? Teşekkürler
malesef kardeş bu cfw olmadan efektler çalışmaz adam ona bu cfwye göre ayarlamışkardeş paylaşım için teşekkürler fakat bi kaç sorum war benim tel anna hackli fakat hellox ile hacledim yani cwf deil anlamam o işlerden işe yararmı bilgin warmı hackli olması yetermi sence bi c/data ya attıktan sonra efect klasörünü restart yapıyormuyuz teli yoksa direkt kullanılabiliyormu bi bilgi werirsen sewinirim ona göre atıcam.
----------Eklendi @ 16:08:14 ---------- Yazıldı @ 16:00:02 ----------
denedim olmadı maalesef hiçbişi olmuyo tel aynı yaw böle effect kullanmnın başka bi yolu yokmu illede yazılımmı atmak gerekiyo tele o işten anlamıyozki bunlar içinde bi mod yapsalar keşke hack olmadan mod la yapılabilse güzel olurdu hiç uğraştırmazdı herkes kullanabilirdi.
yükleme talimatlarını doğru yaptıysanız çalışması gerek, bu arada yüklediğiniz cfw kime ait efekt destekliyormu ?ya ben c6-01 e cfw yükledim. içindeki tema efekti şu ikinci mi üçüncü mü video hatırlamıyorum ondaki efekt. kayan efekt yani. ama burdan anna için efekt indirip ilk videodakileri aynen yapmama rağmen bi değişiklik olmuyor neden?
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/symbian-anna-c6-01-025-007-v1-01-a-561893.html
şunu yükledim ben. tema efektleri yazmış ama var gibi de duruyor.
c: data içine atıyorum klasörü, kapatıp açıyorum bana mısın demiyor.
farklı bir efekt denedinizmi