Anna ve Belle için Efektler

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar remote professional de e ye tıklıyom işlemiyo neden yardım edermisiniz

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar remote professional de e ye tıklıyom işlemiyo neden yardım edermisiniz

arkadaşım remote professional kullanmana gerek yok ben sadece telefonu göstermek için o programı kullandım

mmb7982

mmb7982

Üye
hackli 25.07 kullanıyorum telefonuc c7 anlattığınız şekilde yaptım ama hiçbişey değişmedi.bu arada data klasöründe effect(s) adında bir klasör yok.yardım edermisiniz?????

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Yoksa kendin oluştur :oke:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
hackli 25.07 kullanıyorum telefonuc c7 anlattığınız şekilde yaptım ama hiçbişey değişmedi.bu arada data klasöründe effect(s) adında bir klasör yok.yardım edermisiniz?????

arkadaşım klasör yoksa oluştur yada efekt klasörünü direk data içine at

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk: fatih eline sağlık :oke:

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeşim buradaki tüm efectleri c7 25.007 hackli annada kullanabilirmiyiz?yani belle yazanları kastediyorum

aşikar53

aşikar53

Üye
telefon üzerinden yapmamız mümkünmü acaba ? Teşekkürler

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim buradaki tüm efectleri c7 25.007 hackli annada kullanabilirmiyiz?yani belle yazanları kastediyorum
evt hepsini annada kullanabilirsin ayrıca bellede de kullanılabilir ikisinede uyumlu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Senin kullandıgın efekti kullanıyorum gayet güzel jerkez

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Xplore u diyo herhalde yapabilir tabi

mmb7982

mmb7982

Üye
teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
kardeş paylaşım için teşekkürler fakat bi kaç sorum war benim tel anna hackli fakat hellox ile hacledim yani cwf deil anlamam o işlerden işe yararmı bilgin warmı hackli olması yetermi sence bi c/data ya attıktan sonra efect klasörünü restart yapıyormuyuz teli yoksa direkt kullanılabiliyormu bi bilgi werirsen sewinirim ona göre atıcam.

----------Eklendi @ 16:08:14 ---------- Yazıldı @ 16:00:02 ----------

denedim olmadı maalesef hiçbişi olmuyo tel aynı yaw böle effect kullanmnın başka bi yolu yokmu illede yazılımmı atmak gerekiyo tele o işten anlamıyozki bunlar içinde bi mod yapsalar keşke hack olmadan mod la yapılabilse güzel olurdu hiç uğraştırmazdı herkes kullanabilirdi.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
kardeş paylaşım için teşekkürler fakat bi kaç sorum war benim tel anna hackli fakat hellox ile hacledim yani cwf deil anlamam o işlerden işe yararmı bilgin warmı hackli olması yetermi sence bi c/data ya attıktan sonra efect klasörünü restart yapıyormuyuz teli yoksa direkt kullanılabiliyormu bi bilgi werirsen sewinirim ona göre atıcam.

----------Eklendi @ 16:08:14 ---------- Yazıldı @ 16:00:02 ----------

denedim olmadı maalesef hiçbişi olmuyo tel aynı yaw böle effect kullanmnın başka bi yolu yokmu illede yazılımmı atmak gerekiyo tele o işten anlamıyozki bunlar içinde bi mod yapsalar keşke hack olmadan mod la yapılabilse güzel olurdu hiç uğraştırmazdı herkes kullanabilirdi.
malesef kardeş bu cfw olmadan efektler çalışmaz adam ona bu cfwye göre ayarlamış

okitox

okitox

Üye
ya ben c6-01 e cfw yükledim. içindeki tema efekti şu ikinci mi üçüncü mü video hatırlamıyorum ondaki efekt. kayan efekt yani. ama burdan anna için efekt indirip ilk videodakileri aynen yapmama rağmen bi değişiklik olmuyor neden?

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
ya ben c6-01 e cfw yükledim. içindeki tema efekti şu ikinci mi üçüncü mü video hatırlamıyorum ondaki efekt. kayan efekt yani. ama burdan anna için efekt indirip ilk videodakileri aynen yapmama rağmen bi değişiklik olmuyor neden?
yükleme talimatlarını doğru yaptıysanız çalışması gerek, bu arada yüklediğiniz cfw kime ait efekt destekliyormu ?

Üst Alt