anna update oncesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
anna update oncesi..
selam arkadaslar malumunuz official anna update bugun yarin telde. ama bir kac sorun var. evet teli uzun zamandir kullaniyoruz ve program yukle kaldir vs. yaparken gereksiz dosyalarda telefonda saklaniyor. bu konuyu benim gibi merak eden arkadaslarda cok. ornegin ben telefonu yedekledim vs. ve hard format atmak telefonu ilk gune dondurmek ve anna yuklemek istiyorum ancak bunu navifirm uzerinden flashla yapmak istemiyorum. alternatifi varmidir? hard formatladiktan sonra ovi suite telefonu gorurmu? yoksa bu telefonu ilk gune dondurmenin ve orjinal annali yapmanin baska yollari varmidir. bu konuyu merak eden kisi cok. bilgisi olan yorumunu esirgemez umarim.

serkanet

Üye
hard format atarsın elle sonra oviden güncellersin mağazayı haritaları el ile yüklemek zorunda kalırsın baya bi uğraşırsın en iyisi flash atmak korkulacak bişey yok

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
hard format atarsın elle sonra oviden güncellersin mağazayı haritaları el ile yüklemek zorunda kalırsın baya bi uğraşırsın en iyisi flash atmak korkulacak bişey yok
bir kac kiside duymustum hard format atildiktan sonra ovi suite sorunu yasamis. ondan sordum haritalar magaza vs onlari manuel yuklemek sorun degilde asil sorun bilinen baska sorun varmidir. bide orjinal firmware dururken flash vs ugrasmak mantikli degil. daha once n97 yapmistim sorun yoktu. ama yinede insanin aklina kilcik kaciyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...