anna sınıfta kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m.d.g.35

Üye
    Konu Sahibi
anna sınıfta kaldı.
ben anna yükledim flaş üstüne flaş attım istedigim performansı alamadım çok problem yarattı en önemli olan zaten şarj resmen elektrik prizine bagımlı yapcak bizi yok abicim flaşladım eski sürümü bomba gibi oviden anna teması yükledim mis gibi kullanıyorum belle gelene kadar devam hiç beklemeyin akadaşlar yükleyin eski sürümü birde anna tema çok iyi hiç düşünmeyin ben protesto ediyorum annayı yazık insanların hayalleriyle oynuyolar.

aagkn

Üye
Valla bende anna yı yükledim memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım dik konumlandırılmış klavye güzel olmuş.(benim için önemliydi )Şarj konusuna gelince ben flaşlayarak yükledim anna yı ilk yüklediğimde şarj 1 gün bile gitmiyordu daha sonra forumdaki arkadaşlardan aldığım yardımla ilk önce hafızayı biçimlendirdim sonra hard format attım daha sonra tekrar anna yı flaşladım an itibari ile (maaşallah ) normal kullanımda 3 gün gidiyor. Not: Eskiden bu süre 2 gündü.

annaya takılmayın devir belle devri gecin kurtulun N8 tafyası

serkanet

Üye
annada kameram açılmıyor sistem hatası veriyor anlamış değilim bellede sıkıntı yok

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende ovi suite den denedim 5-6defa Hep hata verdi flashlamayı denedim oda hata verdi bi daha uğraşmadım artık belle yı bekleyeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...