Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Belle kullananlar denemesin. Pek fark etmiyor.

anna kullanyrum.gercekten cok tesekkur ederim sana.baya fark ettiriyor. Yaptim oldu

ben yaptım bı sonuç alamadım tasarruf modunda kullanmasam 5 6 saatte bitıyor ayrıca reset atmaya devam ediyor

ahoscl

Üye
teşekkürler taktik için hocam yeni denedi düzelir inş 2 gün giden şarj her aksam bitio artık resette arasıra atıo sinir bozucu imiş

bende reset problemi yoktu zaten bataryaya pek etki etmedi bende aynı tas aynı hamam her gece şarja tak çok monoton oldu artık

Onnurda

Üye
daha önce annayı yükledikten sonra o kadar hızlı şarjı bitiyorduki batarya zayıf uyarılarını peş peşe gösteriyordu bakalım inşallah işe yarar..

motexxx

Üye
teşekkürler bilgiler için.

Pek fark olmuyor annada denemiştim.

kitbuka

Üye
annadan sonra fabrika ayarlarına döndüm 3gün gidiyor

dedklerinin aynısını yaptım inş. sorun düzelir sonucuda daha sonra bildiririm .)

sorun halen devam ediyor sabah saat 10da %100 olan sarjım şimdi saat 19:47 de hıc kullanmağım halde %50 kalmıs durumda ve sabaha kadar dayanmayacaktır bile

arkadaşlar benimde annaya geçtıkten sonra sarj sorunum ortaya cıktı ve aksam doldurdugum sarjım sabah kalktıgımda sadece bir diş olarak buluyordum yukarıdaki yazıda kırmızı renk verdiğim yerleri yaptım ve dun aksam 22:30 da doldurdugum sarjım şimdiki saatle 19:13 olmasına rağmen halen %100 olarak duruyor sarjım ne zaman biticek onuda size bilgi olarak yazarım sizinde sarj sorununuz varsa en az 1 kerede olsa denemenizi önerebilirim.

Telefonum c6-01 ve communicator bu işlemleri yapmadan önce bendede vardı ama yaptıktan sonra hiç biryerde bulamıyorum nereye kaçtı

Bu yazıyı hazırlayan musti423 arkadasıma ve butun yardımcı olmaya calısan forum arkadaslarıma teşekkur ederim.

mayybe

Üye
Teşekkürler hacı yaa bnm de güncellemeden önce şarj 2 gün rahat giderken güncellemeden sonra sabahtan akşama bitmeye başladı ben de tassaruf moduna geçtim...Senin dediklerini yaptım şimdi...Bir de bu kapattığımız ayarlar ilgili bi sorum olacak.Bu programlar ne işe yarıyo ki intranet falan filan

STaT!C

Üye
N8 v25 de çok faydası oldu. yarım gün giden şarjım 1.5 - 2 gün gidiyor. çok teşekkürler.

muamma03

Üye
Kardeşim gerçekten süper etkili. Paylaştığın için Allah razı olsun.

andry77

Üye
Arkadaşlar bu N8 e göre daha yüksek amperli batarya yok mu acaba... Böyle onu kıs bunu kapat ordan burdan ayarla filan, ne anlamı kaldı ki... tasarruf modunda efektler gidiyo 3G kapanıyo bazı özellikler iptal ediliyo... Çözüm onu bunu kısarak ayrlamalar yapmak olmamalı AMPER'i YÜKSEK BATARYA LAZIM

İlk postta söylenenleri yaptım.. Yaptğımda 23 hours gösteriyordu battery monitor yaptım ve reset attım aynı şarj 2 days 12 hours oldu. yani eski normal haline döndü. Teşekkür ederim gayet etkili bir yöntem.