hafta başında olacağını açıklamışlardı, net bir gün verdiğin için teşekkürler. "adobe, office" yok diyen ark.larda rahatlamıştır sanırım![]()
tırt ... türkiyeye gelse ne gelmese ne telefonum türkçe oldu orjinal anna sonuçta product vs değişmedi ayrıca adobe ve quickofc yüklü salı gününü kim bekler

"adobe, office"den kastınız?
Quickoffice ve Adobe Reader mi?bu proglar normal kulanıcının işini yararmı?
bunlarsa almanya versiyonunda var ve türkçe..
ya arkadaşlar yeri değil ama n8 ime euro2 dg 0599761 kodlu yazılımı flashlasam sıkıntı olurmu?
bu annayı telefona nasıl indircez telefon güncellemelerinden mi bir de bu güncellemeyi yüklesek garanti sakata girmz değil mi
nokianın kendi güncellemesi yaw adam yükle diye yayınlıyo zaten ne garantiden çıkması hey Allahm 
tırt ... türkiyeye gelse ne gelmese ne telefonum türkçe oldu orjinal anna sonuçta product vs değişmedi ayrıca adobe ve quickofc yüklü salı gününü kim bekler
naviden falan anlamıyorum malum o yüzden oviye gelmesini beklemem lazım 
ben daha önce forumda paylaşılan office i üzerine yükledim ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı gerçi şu smart office daha zevkli bence 3D falan :-)evet onları kastettim, ben denemedim, ne var ne yok bilmiyorum, ancak forumda arkadaşlar yükledikten sonra office'in olmadığını, lisans almak gerektiğini vs. demişlerdi.
pazartesıydı salı olduhadı bakalım ne olcak salı gunu
![]()

Bu güncellemeler ile çok sabırlı olduk![]()