Anna salı günü türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
Anna salı günü türkiyede
evet arkadaşlar dün nokia ya e-mail göndermiştim anna ne zaman türkiyeye gelecek diye.az önce nokıa müşteri hizmetlerinden aradılar ve salı günü anna nın türkiyeden indirilebileceğini söyledi.adobe vs.toplam 4 parça bir güncelleme yüklenecekmiş.

nameste108

Üye
hafta başında olacağını açıklamışlardı, net bir gün verdiğin için teşekkürler. "adobe, office" yok diyen ark.larda rahatlamıştır sanırım :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
nokianın mail adresine ya hangi adrese attın maili? :)

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
telefonu avrupadan almanın faydası bu olsa gerek dün yükledim annayı:)

SilentOne

SilentOne

Üye
avrupa demek bn navirimle çıkıtıqn da güncelledim hala ingilizce :D

__xXx__

__xXx__

Üye
bu annayı telefona nasıl indircez telefon güncellemelerinden mi bir de bu güncellemeyi yüklesek garanti sakata girmz değil mi

cihatyılmaz

Üye
arkadaşlar ozaman mail bombardımanına tutalım bakarsın daha erken çıkarırlarr :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkdaşlar adamlar salı günü dediyse surada sabretmemiz gereken 2 gün kaldı :D 56 saat içinde ellerimizde olacak diyoruz öyleyse :D

mirzasinan

mirzasinan

Üye
pazartesi salı oldu insallah carsamba persembe olmaz :D

den1905

den1905

Üye
bütün cihazlar için olacağını sanmıyorum. İlk önce N8 sonrada sırasıyla diğer ^3 modellerı için gelebilir.

aydnzara

Üye
Olsun N8 önce olsunda diğerleri farketmez:haha:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
n8 e gelsin de diğer modellere gelmese de olur :P şaka tabiki

amtcn

Üye
Tanrıya şükürler olsun.

akinorta

Üye
bazı ülkelerde split screen klavye siz çıkacakmış anna ama kısa süre sonra bir güncelleme ile bu özellik elde edilecekmiş. Türkiye bu ülkeler arasında mı bilmiyorum ama malezya dan kesinlikle eminim adamlar açıklama yapmışlar. Belki bu süre olayıda bununla ilgili bir şeydir. Türkiye de nasıl çıkacak bilmiyorum..

forbidden5

forbidden5

Üye
bildiğim kadarıyla güncelleme sırası naviye yüklenme sırasındaki gibi olucak yani c6-01 c7 e7 ve n8 olarak :ehe

Üst Alt