koyeserli1907
Üye
anna qwert klavye sorunu,sistem hatası
Arkadaşlar öğlen anna'yı yükledim N8'ime.Sonra telefon güncelleme gereği restart attı kendine.Açtım teli "özellik desteklenmiyor " dedi.Anlam veremedim ,telefondan yükleme devam etti %70e geldikten sonra sistem hatası dedi ve yükleme bitti.Baktım telefona herhangi bir sorun yok gibi.Sonra aklıma dikey qwert klavyeyi denemek geldi.Deneyeyim dedim birde ne göreyim,harfler yok ,herhangi bir harf dahi gözükmüyor,harflerin olacağı yerde arka plan beyaz renk,bastıkça mavi oluyor,sonra normal tuş takımına geçtim onda sorun yok şükür.
Benim anlamadım qwert klavyede niye böyle bir sorun verdi,niye sistem hatası verdi ve niye özellikler desteklenmiyor hatası verdi.Anna 1/2'leride yükledim.Yinede sorun geçmedi.Böyle bir sorun yaşayan oldumu,olduysa son durum nedir düzeltebildimi,cevabınızı bekliyorum,teşekkür ederim.
Benim anlamadım qwert klavyede niye böyle bir sorun verdi,niye sistem hatası verdi ve niye özellikler desteklenmiyor hatası verdi.Anna 1/2'leride yükledim.Yinede sorun geçmedi.Böyle bir sorun yaşayan oldumu,olduysa son durum nedir düzeltebildimi,cevabınızı bekliyorum,teşekkür ederim.