anna qwert klavye sorunu,sistem hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
anna qwert klavye sorunu,sistem hatası
Arkadaşlar öğlen anna'yı yükledim N8'ime.Sonra telefon güncelleme gereği restart attı kendine.Açtım teli "özellik desteklenmiyor " dedi.Anlam veremedim ,telefondan yükleme devam etti %70e geldikten sonra sistem hatası dedi ve yükleme bitti.Baktım telefona herhangi bir sorun yok gibi.Sonra aklıma dikey qwert klavyeyi denemek geldi.Deneyeyim dedim birde ne göreyim,harfler yok ,herhangi bir harf dahi gözükmüyor,harflerin olacağı yerde arka plan beyaz renk,bastıkça mavi oluyor,sonra normal tuş takımına geçtim onda sorun yok şükür.
Benim anlamadım qwert klavyede niye böyle bir sorun verdi,niye sistem hatası verdi ve niye özellikler desteklenmiyor hatası verdi.Anna 1/2'leride yükledim.Yinede sorun geçmedi.Böyle bir sorun yaşayan oldumu,olduysa son durum nedir düzeltebildimi,cevabınızı bekliyorum,teşekkür ederim.

LoganTr

LoganTr

Üye
Telefonundan yazilim güncellemelerini kontrol ettin mi ? Anna 1/2 ve 2/2 yüklenmis mi?

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
ovide gözüktü 1 saat kadar önce 1/2 güncellemelerini yükledim telefona hemen,gitmedi hala nalet sorun.

LoganTr

LoganTr

Üye
Suan güncellemeleri kontrol et dediginde bos mu cikiyor dostum?

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
şuan güncellemeri kontrol et dedim bi kaç defa,her seferinden sunucu yanıt vermiyor diyor,sürüm: symbian anna,yazılım sürümü:024.001 .

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
bende de annayi yuklerken sistem hatasi demisiti...ve telefon dilini inglizce yapinca oyunlar ve programlar geri geliyor , Turkceye ceviriyim dedm telefon yeniden basladi , ana ekranda gene sistem hatasi dedi :off:

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
qwert klavye hatası ve sistem hatası düzeldi nasıl olduysa :)

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
qwert klavye hatası ve sistem hatası düzeldi nasıl olduysa :)

naptinda duzeldi dostum??

bi baska yerde birinin de sistem hatasi veriyormus , depo hafziasini bicimlendirmis , *#7370# den formati atmis tkrar oviye girmis guncellemeyi yapmis duzelmis :) simdi bende deniyorum..

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
evet bende depo hafızasını biçimlendirdim dün gece,sonra baktım qwert klavye ve sistem hatası düzeldi.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar depo hafızasını biçimlendirsin.(telefonu yedeklemeyi unutmayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt