Anna müzikçalardaki oyun sesleri sorunu yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsyns58

Üye
    Konu Sahibi
Anna müzikçalardaki oyun sesleri sorunu yardım !!
arkadaslar özür dilerim konu fazlalıgı için ama müzikçalarda gereksiz oyun sesleri var telefonda 80 küsür sarkı var ama 233 olarak gördü sasırdım sonra oyun seslerinide aldıgını gördüm yardımcı olurmusunuz lütfen

dhampir57

dhampir57

Üye
Telefonu depolama modunda pcye bağla. Private ve resources klasörlerini salt okunur ve gizli olarak işaretle. Bu seçenekleride sadece klasöre uygula. İçindeki dosyalara uygulama. Sorunun çözülecektir

• Beğen
Tepkiler: [alikan], aliriza90 ve abdurrahmancam

ynsyns58

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun tesekkürler

gourme

Üye
valla ben de dumur oldumdu teşekkür ederim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
teşekkürler :) ...

RedColt

RedColt

Üye
Telefonu depolama modunda pcye bağla. Private ve resources klasörlerini salt okunur ve gizli olarak işaretle. Bu seçenekleride sadece klasöre uygula. İçindeki dosyalara uygulama. Sorunun çözülecektir
böyle bi sorunum yok ama herkes kendi aleminde bi tek sen cevap vermişsin gerçekten teşekkürler

ownmyofmyowner

Üye
Yaptım fakat sorun devam ediyor?

by_oguz

by_oguz

Üye
dediğin gibi yapınca oyun sesleri yok oluyor ama bluetoothla bir resim aldığın zaman resimde gözükmüyor :D başka bir çözümü yok mu arkadaşlar

----------Eklendi @ 22:10:16 ---------- Yazıldı @ 22:09:24 ----------

----------Eklendi @ 22:12:13 ---------- Yazıldı @ 22:10:16 ----------

böyle bi sorunum yok ama herkes kendi aleminde bi tek sen cevap vermişsin gerçekten teşekkürler
herkes kendi aleminde değil, bilmediğimiz konu hakkında cevap veremeyiz değilmi? bildiğimiz birşey olsa seve seve paylaşırdık o bilgiyi burda herkesle.

najanaja

najanaja

Üye

iyide depolama modunda e görünmüyor ki pc de o anca hafıza kartında yüklüyse işe yarar E yi pc de görmenin başka bi yolu warsa bilmem.

SilentOne

SilentOne

Üye
birde bilinmeyen die bir klasor varmış onu silcez bn onu bulamadım

serkanet

Üye
şunu çözebilen yokmu hala

SilentOne

SilentOne

Üye
dediğin gibi yapınca oyun sesleri yok oluyor ama bluetoothla bir resim aldığın zaman resimde gözükmüyor :D başka bir çözümü yok mu arkadaşlar

----------Eklendi @ 22:10:16 ---------- Yazıldı @ 22:09:24 ----------

----------Eklendi @ 22:12:13 ---------- Yazıldı @ 22:10:16 ----------

herkes kendi aleminde değil, bilmediğimiz konu hakkında cevap veremeyiz değilmi? bildiğimiz birşey olsa seve seve paylaşırdık o bilgiyi burda herkesle.
salt okunur de bi belki ozmn gorunur

najanaja

najanaja

Üye
walla ben yeni bi sklchan mod buldum anna için yapılmış fakat yüklemek için teli hacklemek lazım bide 6 tane ev ekranı eklemişler diğer özellikler dışında fakat müzikçalar aynı bende teli hackledim şimdi salt okunur ve gizli yapıyorum klasörleri bakalım işe yarıyomuymuş.

SilentOne

SilentOne

Üye
ole yaptınmı bt den gelen bişiler görünmüyormuş sadece salt yap olucakmıı btden gelen şeyler gorukcekmi

najanaja

najanaja

Üye
iyide bluetoothtan gelen dosyalar received files klasörüne alınıyor otomatikmen o klasörlerle ne alakası war ki?

----------Eklendi @ 01:49:41 ---------- Yazıldı @ 01:47:05 ----------

bu arada işe yaradı fakat dediğim gibi depo modunda pc ye bağlayınca sadece hafıza kartı görünür mass memory görünmez yani pc den yapamazsınız sadece tel hacklemeniz gerekli sonra bi dosya yönetici pro ile o işlemleri yapabiliyosunuz. Bu arada bt yi bilmiyorum onu yarın dener bilgi veririm artık.

RedColt

RedColt

Üye
iyide bluetoothtan gelen dosyalar received files klasörüne alınıyor otomatikmen o klasörlerle ne alakası war ki?

----------Eklendi @ 01:49:41 ---------- Yazıldı @ 01:47:05 ----------

bu arada işe yaradı fakat dediğim gibi depo modunda pc ye bağlayınca sadece hafıza kartı görünür mass memory görünmez yani pc den yapamazsınız sadece tel hacklemeniz gerekli sonra bi dosya yönetici pro ile o işlemleri yapabiliyosunuz. Bu arada bt yi bilmiyorum onu yarın dener bilgi veririm artık.

yok ya bende anlamadım ama bluetoothla resim geldiğinde göremiyoruz.. Dosya yöneticisiyle diğer fotoğrafların yanına ttaşıdım ama yinede görülmüyor..

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
[alikan]

[alikan]

Üye

Ya hocam ellerine sağlık ta çok merak ediyorum böyle bir çözümü nerden buldun baba ya nasıl akıl ettin yaff :)

• Beğen
shanol28

shanol28

Üye
teşekkürler bende denedim işe yaradı sağolun birde bişey sorucam konu ile pek bağlantılı değil ama konu açmak istemiyorum forumda bulamadım bu diğer cep telefonlarının çoğunda var n8 de ana ekranda direk haber bandı şeklinde facebookta olanı biteni görebileceğimiz bi uygulama yokmu ben bulamadım social ve facebook mubilde ciahzın için facebook indir diye itelenen programlar pek kullanışlı gelmiyor şahsen.

ciftciyunus

Üye
arkadaşlar ben denedi de olmadı yine habire paça ekliyor...

• Beğen
valent

valent

Üye
Ben dosyalarıda içindekileride gizliyordum uygulamalarda gözükmüyordu şimdi sadece dosyaları gizledim sorunum halloldu paylaşan arkadaşlara sonsuz :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt