Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna mı Belle mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle
Üye
Önce bir annası gelsin de bellesi kenar da kalsın
mustimix41
Üye
walla hic yapmadigim flashi son bir hafyada kac kezz yaptim sayamadim anna bellw derken bellede kaldim tr annayi bekliyorum ama orjinal bellenin eline su dokemez anna bence belle cokk farkli bise yaaa
WebStyle
Üye
Tartışmasız belle tabi ki ama daha resmi olarak piyasaya sürülmedi. N8 için şu anda beta sürümü mevcut. Forum da paylaşıldı ama ben şahsen yüklemek istemedim. Nedeni ise beta versiyon olduğu için çok sorunlu diyorlar..
Cruxman
Üye
annasının anasını bitirdik şimdide amanına belle belle gel beni yelle demeye başladık sanırım
secqin1
Üye
Böyle bir soruye gerek bile yok kesinlikle bella.. 1 haftadan beri kullanıyorum çok stabil ve güzel çalışıyor.
01kubi
Üye
helal nokia annabelle birleştirip bize yine bir güncelleme çıkarırsın artık bu story bitmeeeez.
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
belle
tavbiy
Üye
formu okumay devam et kardesim.... oku takip et ve uygulamayı en son kendini hazır hisstetigin zaman yaparsın... yanlış yapma kardesim ... takip et.
matanist
Üye
Türk topraklarına gelsin de Anna'sını Belle'yecem onların
İşin şakası bir yana arkadaşlar konu başlığını görünce koptum ve yazma gereği duydum.
Hay siz çok yaşayın emi!