Anna mı Belle mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
Anna mı Belle mi ?
arkadaşlar hangisi daha iyi acaba.ve ben navifirm filan kullanmayı bilmiyorum hangisini nasıl yüklemeliyim hangisi daha iyi yardımcı olurmusunuz

serkanet

Üye
bence önce flash atmayı felan nasıl olur onları öğrenirsen zaten bu başlığın cevabı çıkar ortaya

pRime.

pRime.

Üye
Belle ama resmi olarak yayınlanmasına daha var.

engin_erg

engin_erg

Üye
şu anda zaten belle diye bir şey yok sadece sızması var ki oda inan bana ilk etapta çok heyecan verici anna'ya göre, ayrıca anna oviye gelince kur şu ankinden çok daha iyi ama soruna kısa bi cevap istersen tabi ki belle anna'dan daha iyi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sen simdi ki annayı braz eskit gayet tatmin edici yani macera arama belleyle sakat iş o brz...zamanı gelnce gecersin belleye ama belle daha ii tabii...sadece suan ki sızıntı braz sakat görünyo coook sorunu war normal olarak

ozggurr

ozggurr

Üye
belle su anda tavsiye edilemez, eksikleri var. bazi uygulamalar calismiyor, oyunlarda kasma vs yapiyor. java programlarda buyuk sikintilar var gibi... yani belle hazir degil henuz. anna tam surum olarak cikti piyasaya, ovi suite uzerinden bir kac gune indirip kurulabilecek turkcesi de, anna kullan, gayet iyi olmus.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bu işlerde riski göze alamazsan ovide annanın çıkmasını bekle. Ama ben belle kullanıyorum şuan çok güzel. Bugün bi iki reset attı ama rahatsız etmedi. Ipera mobile ve mini çalışmıyor. Java uygulamalar da çalılmıyodu ama o sorun çözüldü ve şimdi türkçe klavye ve istediğib kadar ekrab sayısı koyabilirsin:) benim yaşadığım tek kasma menüde. Web de ev ekranında ve oyunlarda kasma yok bende. Pes 11 asphalt6 nfs shift vs.. Sorunsuz çalışıyor.

Utku

Utku

Üye
belle

mkryvz

mkryvz

Üye
Durun be :D anna mı belle mi derken telefonun annasını bellecez flashlamaktan :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
bence bu etqpta anna kullan tafını çıkartana kadar belle sızması iyi çıkıncaya kullan tadını çıkar ve sıkılırsan belle yi kurarsın :)

aydnzara

Üye
Belle yükleyen Arkadaşlar,web tarayıcısında metin kopyala yapıştır,özelliği var mı? Varsa bende hemen yükliYicem...!

eRdaL.

eRdaL.

Üye
kopyala özelliği var arkadaşım

aydnzara

Üye
Operadaki gibimi arkadaşım bütün metinler kopyalanıyor mu? Öğleyse bende hemen güncelleme yapayım.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
evet var ama şu an için çok düzgün çalışmıyor bence

engin_erg

engin_erg

Üye
arkadaşlar durun şimdi belle ye falan geçmeyin ben denedim çok eksik var ayrıca neredeyse hiç bi uygulamayı kuramıyorsun bilginiz olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdilik anna iyi ilerde bella forever :D

Uruloki

Uruloki

Üye
ya belle geldiğinde anna mı kalacak ki zaten bir üst numarası symbianın her türlü daha iyi

• Beğen
Tepkiler: pRime.

Beastkiller

Üye
abi şu flaşlama olayını bi anlatırmısınız ya nolur ? daha önce anlatılmışsa da biri link yazsb kafam çok karıştı XS

----------Eklendi @ 18:30:29 ---------- Yazıldı @ 18:28:01 ----------

abi şu flaşlama olayını bi anlatırmısınız ya nolur ? daha önce anlatılmışsa da biri link yazsb kafam çok karıştı XS<br><br>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt