Anna mı, Belle mi ? Hangisi daha iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

yesim.yesim

Üye
Belle'den Anna'ya geçmenin bir yolu var mı?

man20

man20

Üye
canım, kesinlikle belleye geçmelisin çok hızlı ve çok kullanışlı. ve şarj sorunuda yok emin ol. hatta şarjım annadan 1 saat daha fazla arttı diyebilirim.

atakan25

atakan25

Üye
canım, kesinlikle belleye geçmelisin çok hızlı ve çok kullanışlı. ve şarj sorunuda yok emin ol. hatta şarjım annadan 1 saat daha fazla arttı diyebilirim.

çokmuş ya o :ehe

zonewars77

zonewars77

Üye
belle iyi gibi duruyor

AsiPunisher

Üye
valla hiç araştırma huyum olmadığı için şuan Belleyi yükledim nasıl yükledim derseniz ;

oyun,müzik filan atıcaktım telefonuma (TEL E6-00 ANNA) BAKTIM GUNC. VAR YUKLEDM SONRA 1 TANE DAHA CIKTI BAKTIM BELLEYI KESFET DEDI DIREK YUKLEDIM. SUAN 0 SORUNSUZ KULANIYORUM AMA SİZE ŞUNU SÖYLEYEYİM GERÇEKTEN ÇOK KULLANIŞLI VE ÇOK HOŞ AYRI BİR HAVA KATIYOR TELEFONUNUZA BENDEN TAVSİYE DENEYIN SONRA GEÇEN GÜNLERİNİZE ÜZÜLÜRSÜNÜZ KASMA SORUNU FİLAN DİYEN ARKADAŞLARIN TELEFONLARINI BİLEMEM TABİİ BNİM TELEFONUM E6-00 ALDIGIMDA ANNA YUKLUYDU FAKAT BELLE Yİ GUNC. DİM .......

TheExplorer

Üye
Belle :oke:

sami41

Üye
    Konu Sahibi
peki sizce ovi suitle mi güncellemeliyim ?

----------Eklendi @ 03:08:39 ---------- Yazıldı @ 03:07:06 ----------

katılıyorum. kesinlikle anna. çünkü bellede şarjım bir gün bile gitmiyor..:(

benim de 1 gün bile gitmiyo ki anna olduğu halde !

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Valla benimki fabrika çıkışı belle olduğundan ekran parlaklığı en sonda, günde 3-4 saat internette gezinmeme ve 1 saat civarında oyun oynamama rağmen 1.5-2 gün gidiyor :) sizleri bilemem tabi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki sizce ovi suitle mi güncellemeliyim ?

----------Eklendi @ 03:08:39 ---------- Yazıldı @ 03:07:06 ----------

benim de 1 gün bile gitmiyo ki anna olduğu halde !

belleyı yukle arkadasım yükledıkten sonra soft format at farkı göreceksın

tandogucem

tandogucem

Üye
bellesiz nokia nokia değildir arkadaşlar :)

Sırf belle geldi diye aldım n8 i yani gerisine siz karar verin.

great14

great14

Üye
anna çok fazla ram kullanır arkadaşım ağır bi sistemdir belle uçak gibidir sorunlar için de takma belle kendini güncelliyor zaten büyük bi güncelleme gelmediğinde tabi

gokhan3505

gokhan3505

Üye
belleye bi güncelleme diolar ama neyi kast ediosunuz arkadaslar her cihaza gelecek mi o güncelleme ?

mcalisir

Üye
nedir bu belle düşmanlığı anlamadım gitti bazıları sorun var deyip FORUMDA belleye denedikleri kalmadı ben belle çıkar çıkmaz kurdum görüntü kullanım herşey çok güzel bazı eksikleri olduğu doğru ama abartıldığı kadar değil inan bana düzgün şekilde kurarsan hiçbir sorun yasamazsin

doctorrr

doctorrr

Üye
bende başta anna taraftarıydım ama yani bellede çok şekil hem yani güncellemelerle falan süper olacak:oke:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Dün akşam konuyu okuduktan sonra cihacı Belle yaptım,bambaşka bir şey ile karşılaştım.Gerçekten Anna hantalmış onu anladım.Belle oldukça iyi.Bir sorunda çıkmadı hiç.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben geçenlerde pr1 kullanan birini gördüm oğlum bellesene telefonu dedim daha anna bile yok dedim onlar neki dedim al bak bakim neymiş dedim baktı bu ne ya benimki daha güzel dedi ciddi ciddi yüklemem ben onu dedi bazıları hiç haketmiyor:D

Üst Alt