'Sefer
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuanlık anna ya geri dönme sadece N8 için var diye biliyorum bizimkiler için yok ama belle güzel arayüz vs. tek eksiği kasıntı bi sistem menü falan kasılıyor ilerde satabillik içiin bi güncelleme falan çıkartırlarsa süper olur ...
anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektin ben anna kullanıyorum çok güçlü bir sistem belleyi çıktığından beri kullandım her zorluğuna katlandım iki defa çöktü
anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektin ben anna kullanıyorum çok güçlü bir sistem belleyi çıktığından beri kullandım her zorluğuna katlandım iki defa çöktü
doğru aynen öyle söylecektim , anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektim çünkü o zaman anna belleden Daha iyi olacaktı, isimlerin bi önemi yok, en son çıkan şey daha gelişmiş daha iyi olur çünkü bir öncekinin üzerine birşeyler katarak onu Daha da geliştirerek yapılmıştır, ve şunu da unutma; 'Teknoloji geriye doğru gitmez, daima ilerler' ...
yok artık dakikalarca widget mı abartma kardeşim sen de ya.. Ben 701 de teli açtığım gibi ekran widgetlı geliyo. Karalamak içşn konuşmayın bu konu gereksiz uzar
arkadaşlarında dediği gibi belle hala tekliyo şarj desen yarım gün telefonu açtığımda widgetlerin yüklenmesi dakikalar sürüyor bunun neresi stabil yapmayın gözünüzü seveyim hiç hard format at hafıza kartını biçimlendirin demeyin hepsini yaptım şunu söyleyeyim belleden bi cacık olmaz anna'nın gözünü seveyim ya
belle hatalı olsa herkeste bu sorunlar olması gerekır telınde belleyle gelen wıdgetler harıcinde başka vıdget yükledin mi
belle hatalı olsa herkeste bu sorunlar olması gerekır telınde belleyle gelen wıdgetler harıcinde başka vıdget yükledin mi
Engin abi de c6 kullanıyor Gökçen abi de şu forumda birgün sıkıntı var dediklerini görmedim.. Öncelikle cihazın hackli mi? Ve yazılım yeniden yükleyip soft format attın mı ve hafıza kartının classı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?