anna ile gelen sorunlarımızı bu başlık altında toplayalım ve çözüm bulalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mirzasinan

mirzasinan

Üye
    Konu Sahibi
anna ile gelen sorunlarımızı bu başlık altında toplayalım ve çözüm bulalım
arkadaşlar ben annayı normal *#0000# yaparak yukledim gayette güzel oldu internet mütiş hızlandı ama oyun seslerinin müzik çalarda olmasından dolayı formda bulunan bir arkadaşımın tavsiyesi ile soft format atıp tekrar yükledim annayı oldumu hayır :D
ama telefondan internete giremiyorum artık bir sayfayı 5 dakikada acıyor :( ne yapmam lazım yardımcı olun

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Oyun sesleri için telefonu depolama modunda bilgisayara baglayın private ve resources klasörünü gizleyin teli kapatıp açın cözülüyor ve benim sorunum kamera tuşuna basıp cekince deil 2 sn basılı tutunca açılıyor çözümü var mı ?

• Beğen
Tepkiler: n000k
cyber

cyber

Üye
Oyun sesleri için telefonu depolama modunda bilgisayara baglayın private ve resources klasörünü gizleyin teli kapatıp açın cözülüyor ve benim sorunum kamera tuşuna basıp cekince deil 2 sn basılı tutunca açılıyor çözümü var mı ?
benim kamera tuşu da öyle

mirzasinan

mirzasinan

Üye
    Konu Sahibi
Benim derdim internet

fat312

fat312

Üye
şu qt sorununu nasıl çözücez. qt uygulama yüklenmiyo ve ovi açılmıyo

aagkn

aagkn

Üye
059d945 navifirmde dosyası varmı yoksa neden yok acaba ?

mirzasinan

mirzasinan

Üye
    Konu Sahibi
ah ah

FastBreaker

FastBreaker

Üye
oyunlar acayip yavaş yüklüyü ne yapmalıyım

n000k

n000k

Üye

oyun sesleri için saol dostum.. dediğin gibi yaptım sorun çözüldü.. :oke:

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar bende hiç effectler olmuyo neden acaba yardım eder misiniz ? onun haricinde stabil.

n000k

n000k

Üye
oyun sesleri için saol dostum.. dediğin gibi yaptım sorun çözüldü.. :oke:

ama maalesef bu sefer sleeping screenim çalışmıyor ve gözükmüyor :(

----------Eklendi @ 21:11:39 ---------- Yazıldı @ 21:04:48 ----------

Arkadaşlar bende hiç effectler olmuyo neden acaba yardım eder misiniz ? onun haricinde stabil.

tema effectlerini aktif yaptn mı dostum?

Artles

Artles

Üye
ama maalesef bu sefer sleeping screenim çalışmıyor ve gözükmüyor :(

----------Eklendi @ 21:11:39 ---------- Yazıldı @ 21:04:48 ----------

tema effectlerini aktif yaptn mı dostum?
Nasıl yapıcam ? :)
evet tema effectleri açık ama hiç effect yok çoğu arkadaşımız effectlerin güzel olduğunu söylemişti.. bu arada Midnight Silver teması var c6 01

n000k

n000k

Üye
tamam sleeping screeni de oyun seslerinide çözdüm :) şöyle diyeyim emre arkadaşımızın dediği dosyalardan gizli işaretini kaldırdım ve sadece private kalsörünün içindeki klasörlerden hangisinde mp3 yada wav uzntılı olanları yada sounds yazan klasörleri gizli yaptım ve onun dediği gibi teli açıp kapayın.. kütüphaneyi güncelle deyince oyun seslerini eklemiyor.. ve bende sleeping screen yüklü olduğu için oda bu şekilde çalışıyor.. ama diğer şekilde yaptığımda çalışmamıştı..

----------Eklendi @ 21:29:38 ---------- Yazıldı @ 21:23:51 ----------

Nasıl yapıcam ? :)
evet tema effectleri açık ama hiç effect yok çoğu arkadaşımız effectlerin güzel olduğunu söylemişti.. bu arada Midnight Silver teması var c6 01

tema effecti derken pek bi effect yok aslında :) sadece menüde gezerken yada menüden çıkış yaparken aşaı yada yukarı şeklinde kayarak açılp kapanmsı var yada ana ekranlar arası gezerken bi effect olşuyor :) bu hangi temayı kullanırsan kullan aynı bence.. ama diğer arkadaşlar hangi effectlerden bahsediyor bilemem :P midnight temaları çok sade bana göre.. ben şuan ovi mağazadan indirdiğim Bon S3 kullanıyorum.. ama dediğim effectler her temada aynı..

raikirin

raikirin

Üye
Güncellemeden sonra telefon tanıdığı Wlan'a kendi kendine bağlanıyor.Ayar kapalı olsa dahi.Böyle de bir sorun var.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar widget çevrim dışı moda alınca artık çevrim içi yazoyor daha önce çevrim dışı yapınca çevrim içi yazmıyordu annada gördüğüm tek olumlu olay gerisi rezalet pr 1.2 de telefon birkere bile resret atmamışken bunda sürekli reset atıyor nokia ya mail attım yarın ararlar sayıp sövecem bu nasıl güncelleme diye telefonun anası ağladı be

mirzasinan

mirzasinan

Üye
    Konu Sahibi
benim internet sorunum kendiliginden düzeldi

raikirin

raikirin

Üye
Kendiliğinden bağlanma sorunu widgetların çevrimiçinde çalışması yüzündenmiş.Çevrımdısına alınca sorun düzeldi.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
kendi kafasına göre çalışıyo telefon bazen bağlanıyo felan hatsıza alıyorum bağlanılamadı diyo sürekli acayip , bir de telefon açılması hatalı yazıyo pr1.2 ye dönebiliyor muyuz :) sevmedim annayı üstelik yavaş

romanos

romanos

Üye
sarj cabuk bitiyor.

ogzbs

Üye
dün akşam anna'yı yükledim c7 telefonuma, yükleme sonrası 5 adet daha güncelleme vardı. bunun içinde ovi mağaza güncellemesi de vardı. güncellemeyi yaptıktan sonra mağazaya tıkladığımda yeşil ekran geliyor yükleniyor diyor ve saatlerce durmasına rağmen açılmıyor. ne yapabilirim düzeltmek için bilen varsa yardımcı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt