şu qt programları yüklemek için dili ingilizce yapıyosun sonra türkçe yapınca açılıyo ama uygulamanın resmi gözükmüyo.tek sorunum o. onuda arkadaşın dediği gibi bi güncelleme ile hallederler.keşke biraz çabuk olsa ama bekleyeceğiz nokia sonuçta
arkadaslar galerinizde görüntüler klasorü dısındakı fotoları gorebılıyomusunuz ben goremıyorum kafayı yıcem ve bluetooth ile bisey alınca dırek oldugu dosya acılıyor sizdede boyle mi acil yardımm
reset atmaya başladı telefon ve bazen vodafon hattı kimlik bilgilerinizi bir sefer yazın bütün arkadaşlarınıza gönderin diye bir mesaj geliyordu o mesaj geldiği zaman system hatası diyor ve tel kasıyor bunun dışında gayet güzel ve hızlı
şu qt programları yüklemek için dili ingilizce yapıyosun sonra türkçe yapınca açılıyo ama uygulamanın resmi gözükmüyo.tek sorunum o. onuda arkadaşın dediği gibi bi güncelleme ile hallederler.keşke biraz çabuk olsa ama bekleyeceğiz nokia sonuçta
anna nın sorunu bazı uygulamaları dili değiştirmeden yüklememesi dili değiştirip yükledikten sonra türkçe yapıyorsun uygulama yine görünmüyor bende belle yüklemiştim telefona resmen telefon değişti anna nın sıkıntılarıyla uğraşmak yerine orjinal belle sürümü glene kadar forumdaki belle konusundan bellenizi kurun derim )
Ben önce depo hafızasını biçimlendirdim. sonra 7370 yaptım. sonra ovi suitden anna yükledim. 3 sorunum var.
1) Ovi store yeşil ekranda kalıyor
2) Smart installer çalışmıyor.
3) RSS feed widgetleri çalışmıyor.
Not: Qt li programları normal türkçe iken yükleyebildim mesela fmobi 1.4 ü sorunsuz yükledim. Tabi qt yükledikten sonra