Anna güncellemesiyle gelen communicator ve intranet ne işe yarıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Anna güncellemesiyle gelen communicator ve intranet ne işe yarıyor ?
Arkadaşlar communicator ve intranet ne işe yarıyor. Bilgisi olan varmı?

e_smile

Üye
he ya benim de kafamdaydı onlar ii oldu bu soru ???

hayalet16

Üye
communicator maillerinize her an erişim imkanı sağlayan dolayısıyla her an internet isteyen bi uygulama yani bizim gibi kullanıcılar için pek faydalı değil diğerinin ne olduğunu bende bilemiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
intranetde mini kurmaya yarıyor die biliyom

SilentOne

SilentOne

Üye
küçük bir internet ağı

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
WLAN gibimi

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
intranet genelde sirket ici kurulan pc ler arasi bir ag modelidir ve online web hizmeti verebiilir ama sadece kurulan ag uzerinden yani birnevi ag baglantisi araci sayilir. Eger czlisticiniz yerde boyle bir hizmet var ise baglanabilirsiniz

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
intranet genelde sirket ici kurulan pc ler arasi bir ag modelidir ve online web hizmeti verebiilir ama sadece kurulan ag uzerinden yani birnevi ag baglantisi araci sayilir. Eger czlisticiniz yerde boyle bir hizmet var ise baglanabilirsiniz

Yani tam olarak ne görevi görüyor Modem'mi Swich'mi Hub'mı WLAN'mı vs. neye benzetebiliriz :D

diaablo

diaablo

Üye
comminicator bir msn programı gibi güzel bir program.ben devlet memuruyum şuan kurumumuzda iç yazışmalarda kullanıyoruz telefonda olması benim için iyi oldu.yani işinize yarayacak bişe değil pek.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
İntranet Çoklu İnternet Anlamına Geliyor Sanırım . Bu Ağı Kullanarak Birden Çok Kişi İnternete Girebiliyor. Herhalde Bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt